banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Beck - Vid vägs ända

Uge 9: Denne uge på C More

I denne uge er Beck - Vid vägs ända og The Scorpion King 4 - Quest for Power blandt nyhederne på C More

Premiere: 
BECK - VID VÄGS ÄNDA

Tre brutale mord finder sted i et hus i en stille forstad. Ofrene er en tidligere betjent, hans kone og deres 10-årige søn. Beck-gruppen opdager et skjult sikkerhedsrum med stjålne våben i ofrenes hus. Spørgsmålet er, hvordan de våben er endt hos den tidligere betjent, og hvilken forbindelse han har til røveren? Sagen vækker stærke følelser hos politiet og får højeste prioritet.

På rollelisten: Peter Haber, Kristofer Hivju, Jonas Karlsson m.fl.

Bonusinfo:

- I Sverige er Beck ikke kendt som en tv-serie. Den er mere kendt som en film-direkte-til-video-serie. Kun de seneste to sæsoner har haft tv-premiere (på C More).

- Beck er den længst kørende serie nogensinde i Sverige. 34 film er det indtil videre blevet til.

Artiklen fortsætter under billedetThe Scorpion King 4 - Quest for Power.

Aktuel:
THE SCORPION KING 4 - QUEST FOR POWER

Da Norvanias konge bliver snigmyrdet, fabrikeres der anklager imod den legendariske Skorpionkonge Mathayus, og han må bekæmpe et helt kongeriges soldater. Mathayus og hans tilbageværende allierede er nu sidste håb for at standse den onde arving til tronen.

På rollelisten: Victor Webster, Ellen Hollman, Rutger Hauer m.fl.

NU PÅ C MORE

The Dorm
Vivian er netop blevet optaget på universitetet og flytter på kollegie. Da hun kommer til at dele værelse med en af de mest populære elever, forandres hendes liv - i første omgang til det bedre, men så...

The D-Train
Dan er formand for festudvalget, der arrangerer gymnasiets 20-års jubilæum. Han flyver til L.A. for at overtale skolens mest populære elev til at komme til den store fest. Her tager tingene en drejning.

Artiklen fortsætter under billedetNorthern Soul.

Kender du...?
NORTHERN SOUL

I 70'ernes nordlige England opdager to unge fyre den sorte amerikanske soul-musik. De drømmer om at tage til USA og opdage alle de fede plader, så de kan blive de førende DJ’s i England. Kan streames fra 3. marts.

LÆS OGSÅ:

Uge 8: Denne uge på C More
Uge 7: Denne uge på C More
Uge 6: Denne uge på C More

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok