banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Beautiful & Twisted

Uge 8: Denne uge på C More

I denne uge er Beautiful & Twisted og Dennis Rodmans Big Bang in Pyongyang blandt nyhederne på C More

Premiere:
BEAUTIFUL & TWISTED

Ben Novack Jr. er en velhavende ­forretningsmand, der ejer et stort ­luksushotel i Florida. Han lever et ­behageligt liv med sin kone Narcy og steddatteren May. Men alt, der skinner, er ikke guld. En dag bliver Ben myrdet, og da politiet begynder at grave i hans liv, opdager de mange mørke hemmeligheder.

På rollelisten: Rob Lowe, Paz Vega, Seychelle Gabriel m.fl. 

Bonusinfo:

- Under optagelserne blev Rob Lowe en anelse irriteret, fordi han hele tiden fik at vide, at han stadig så godt ud trods sin alder. 

- I et kort øjeblik troede sladderpressen, at Rob Lowe var blevet gift med en stripper, som ville slå ham ihjel. Inden historien gik i trykken, fandt journalisterne ud af, at det er, hvad filmen handler om.

Artiklen fortsætter under billedetDennis Rodmans Big Bang in Pyongyang.

Aktuel:
DENNIS RODMANS BIG BANG IN PYONGYANG

Et aparte venskab mellem diktatoren Kim Jong-un og Dennis Rodman fører til planer om en basketballkamp mellem nogle NBA-stjerner og Nordkoreas landshold. Målet er at forbedre forholdet mellem USA og ­Nordkorea, men planen støder på modstand fra både Det Hvide Hus og det nordkoreanske hold.

På rollelisten: Dennis Rodman, Kim Jong-un m.fl.

NU PÅ C MORE

Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse
Ridder ­Gareth drager ud for at finde en nedfalden komet, som ­ifølge rygterne indeholder guld. Men han får et chok, da han finder ­dragen Drago.

The Scorpion King 4 - Quest for Power
Da Norvanias konge bliver snigmyrdet, fabrikeres der anklager imod den legendariske ­Skorpionkonge Mathayus, og han må bekæmpe et helt kongeriges soldater.

Artiklen fortsætter under billedetUnfinished Buisness.

Kender du...?
UNFINISHED BUISNESS

Den hårdtarbejdende Dan Trunkman (Vince Vaughn) ejer et lille firma, der må rejse til Europa med sine to eneste ansatte (Dave Franco og Tom Wilkinson) for at underskrive en vigtig aftale, der kan redde dem fra konkurs. Midt i det hele opdager Dan dog, at et konkurrerende ­firma forsøger at score kontrakten. Dan må nu sørge for at charmere sine nye klienter, så de vælger ham. Kan streames fra 27. februar.

LÆS OGSÅ:

Uge 7: Denne uge på C More
Uge 6: Denne uge på C More
Uge 5: Denne uge på C More

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok