banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Uge 7: Denne uge på Viaplay

I denne uge er The Grand Budapest Hotel og Benched blandt nyhederne på Viaplay

Premiere:
THE GRAND BUDAPEST HOTEL

I "The Grand Budapest Hotel" følger vi historien om Gustave H, en legendarisk concierge på et berømt europæisk hotel, samt lobbydrengen Zero Moustafa. De to venners eventyr er centreret omkring tyveriet - og generhvervelsen - af et uvurderligt maleri samt kampen om en enorm ­familieformue. Alt sammen med et kontinent, der undergår dramatiske ændringer i tiden mellem to verdenskrige, som kulisse.

På rollelisten: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric m.fl.

Bonusinfo: 

- Det er den første Wes Anderson-film, der vandt en Oscar.l I modsætningen til mange andre film optræder alle aviser med en detaljeret skildring af de begivenheder, der udfolder sig.

Artiklen fortsætter under billedetBenched.

Aktuel:
BENCHED

Efter at have mistet sin kæreste og sit succesfulde job som sagfører - alt sammen på én dag - bliver Nina nødt til at tage en stilling som forsvarsadvokat. Hun finder hurtigt ud af, at det offentlige juridiske system er endnu mere obskurt end hendes eget sindssyge privatliv.

På rollelisten: Eliza Coupe, Jay Harring-ton, Carter MacIntyre m.fl.

NU PÅ VIAPLAY

Abernes Planet
I 2029 bliver astronauten Leo fanget i en elektromagnetisk storm og havner med et brag på en ukendt planet. Det ­særlige ved planeten er, at rollerne mellem menneskene og aberne er ­blevet byttet rundt.

Mr. and Mrs. Smith
John og Jane Smith er tilsyneladende et helt ordinært forstadsægtepar, hvis samliv efter 5 år er sygnet hen. Men de skjuler hver især ­noget for hinanden - de er begge højt betalte, særdeles effektive lejemordere, på hver sin side.

Artiklen fortsætter under billedetPerson of Interest.

Kender du...?
PERSON OF INTEREST

"Person of Interest" er en thriller, der omhandler en formodet død tidligere CIA-agent, John Reese. Han allierer sig med den mystiske milliardær, Harold Finch, for at forhindre voldelige forbrydelser. Dette gør de med højteknologisk overvågning og deres egen selvbestaltede ­retfærdighed. Med uendelige forbrydelser at undersøge ­finder Reese og Finch ud af, at den rigtige person, med de ­rigtige oplysninger, på det rigtige tidspunkt, kan ændre alt.

LÆS OGSÅ

Uge 6: Denne uge på Viaplay
Uge 5: Denne uge på Viaplay
Uge 4: Denne uge på Viaplay

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok