Uge 7: Denne uge på HBO Nordic
Vikings

Uge 7: Denne uge på HBO Nordic

I denne uge er Vikings sæson 4 og ny sæson af serien Girls blandt nyhederne på HBO Nordic.

Premiere:
VIKINGS - Sæson 4

Den populære - og brutale - vikingeserie fra HBO er tilbage med sin 4. sæson. Efter en dramatisk afslutning på togtet mod Paris vender den stærkt svækkede vikingekonge Ragnar Lothbrok hjem til Kattegat. Men selvom han er tilbage i vante omgivelser, fortsætter kampen om magten med uformindsket styrke, og da krigen mod Paris har tæret på hans kræfter, er Ragnars position som konge for alvor i fare.

På rollelisten: Travis Fimmel, Kathryn Winneck, Gustaf Skarsgård m.fl.

Bonusinfo:

- Ragnar Lothbrok spilles af australske Travis Fimmel. Fimmel er tidligere model og har dannet inspiration til den fiktive karakter, "Smith", fra serien "Sex And the City".

- Rollen som den utilregnelige bådebygger, Floki, spilles af den svenske skuespiller, Gustaf Skarsgård, der er søn af Stellan Skarsgård.

Artiklen fortsætter under billedetGirls.

Glæd dig til:
GIRLS - Sæson 5
Sæsonpremiere 22. februar 

I femte sæson af den populære serie må newyorker-pigerne sande, at om end deres venskab ikke kender nogen grænser, er deres indbyrdes forhold alligevel uendeligt komplicerede. Hannah og veninderne må altså fortsætte deres rejse mod voksenlivet – både sammen og hver for sig.

På rollelisten:  Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke m. fl.

NU PÅ HBO NORDIC

Children of Men
I en fremtid, hvor menneskeheden ikke længere kan forplante sig, har Theo opgivet alt håb. Men så dukker en gravid pige op.

La Vie En Rose
En episk skildring af den franske sangerinde Edith Piafs liv – fra fattig opvækst til verdensomspændende succes.

Artiklen fortsætter under billedetRay Donovan.

Kender du...?
RAY DONOVAN

Liev Schreiber spiller den kontante Ray Donovan, der mod betaling hjælper Los Angeles’ berømtheder, filmstjerner og forretningsfolk ud af uheldige - og til tider ulovlige - situationer. Men det hele ændrer sig, da hans kriminelle far Mickey kommer ud af fængslet.

LÆS OGSÅ

Uge 6: Denne uge på HBO Nordic
Uge 5: Denne uge på HBO Nordic
Uge 4: Denne uge på HBO Nordic

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok