banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Terminator: Genisys

Uge 7: Denne uge på C More

Terminator: Genisys og The Book of Life er blandt nyhederne hos C More i denne uge

Premiere:
TERMINATOR: GENISYS

I 2029 kæmper menneskene mod maskinernes overmagt. Oprørslederen John Connor aktiverer en tidsmaskine og sender sergent Kyle Reese tilbage til 1984 for at beskytte sin mor, Sarah Connor. Han sikrer dermed sin egen eksistens, men der er gået kuk i tidslinjen, og det er ikke uden voldsomme konsekvenser. 

På rollelisten: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke m.fl. 

Bonusinfo:

- Arnold trænede tre timer hver dag i et halvt år, inden filmoptagelserne begyndte. Han endte med at få næsten samme krop, som han havde haft 12 år tidligere i "Terminator 3: Rise of the Machines". 

- Filmen blev filmet under kodenavnet "Vista." En del af folkene bag produktionen var i tvivl om, hvad "Vista" betød, mens de fleste mente, at det var Arnolds signatursætning "Hasta la vista".

Artiklen fortsætter under billedetThe Book of Life.

Aktuel:
THE BOOK OF LIFE

Den unge Manolo lever i Mexico, hvor han er splittet mellem sin families forventninger til ham om at blive tyrefægter og sine egne drømme om at blive musiker. Han vokser op med sine trofaste venner, Joaquin og Maria, men som voksne bliver Joaquin og Manolo hinandens værste fjender, da de kæmper indædt om Marias hjerte.

På rollelisten: Channing Tatum, Christina Applegate, Ron Pearlman m.fl.

NU PÅ C MORE

Good People
Anna og Tom (Kate Hudson og James Franco) er et ungt par med økonomiske problemer. Deres gæld vokser og vokser, og de ser ingen udvej, men da deres lejer pludselig dør, finder parret en stor sum penge i den afdødes værelse.

The Second Best Exotic Marigold Hotel
Sonnys (Dev Patel) hotel i Indien er fuldt booket. Han har derfor planer om et nyt og har samtidig travlt med at forberede sit bryllup. Norman (Ronald Pickup) og Carol (Diana Hardcatsle) prøver forholdet af, mens Madge (Celia Imrie) jonglerer to rige tilbedere.

Artiklen fortsætter under billedetSteppeulven.

Kender du...?
STEPPEULVEN

1962 er året, hvor en hel generation lever, som var det deres sidste dag. Den unge aktivist Eik Skaløe (Joachim Fjelstrup) får vendt op og ned på sit liv, da han forelsker sig hovedkulds i den smukke fredsaktivist Iben (Marie Tourell Søderberg). Hun forelsker sig også i ham, men Iben er et barn af tiden og tager parolerne om fri kærlighed og sex alvorligt - hun vil ikke nøjes med én mand. Kan streames fra 22/2.

LÆS OGSÅ

Uge 6: Denne uge på C More
Uge 5: Denne uge på C More
Uge 4: Denne uge på C More

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok