banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Vinyl.

Uge 6: Denne uge på HBO Nordic

I denne uge er Vinyl og Sæson 3 af Bitten blandt premiererne på HBO Nordic.

Premiere:
VINYL

Denne splinternye dramaserie, som er produceret af Martin Scorsese, Mick Jagger og Terence Winter, foregår i det legendariske musikmiljø i 70’ernes New York. "Vinyl" er en hæsblæsende rejse gennem datidens musikindustri med alt, hvad det indebærer af sex og stoffer.

Omdrejningspunktet er pladeselskabschefen Richie Finestra, som knokler for at redde sit firma og sin sjæl, alt imens han forsøger at undgå, at hans handlinger får ødelæggende konsekvenser for alle omkring ham.

På rollelisten: Olivia Wilde, Ray Romano, Birgitte Hjort Sørensen m.fl.

Bonusinfo:

- Det to timer lange pilotafsnit er instrueret af Martin Scorsese.

- Serien har James Jagger, Mick Jaggers søn, på rollelisten.

Artiklen fortsætter under billedetBitten.

Premiere:
BITTEN - Sæson 3

"Bitten" er baseret på Kelley Armstrongs bestsellerromaner og følger Elena Michaels - verdens eneste kvindelige varulv - og hendes varulveslæng. I den nye sæson kommer de på sporet af en rivaliserende gruppe varulve, og Elena opdager nogle overraskende ting om sig selv, hvilket kan få uoverskuelige konsekvenser for alt det, hun har kær.

På rollelisten: Laura Vandervoort, Greyston Holt m.fl.

NU PÅ HBO NORDIC

21 Grams
Det siges, at 21 gram er den vægt, man taber, når man dør. Vægten af fem femcent mønter, en kolibri, et stykke chokolade - og måske menneskets sjæl.

All Good Things
Filmen er inspireret af historien om Robert Durst, der var mistænkt, men aldrig blev tiltalt for mordet på sin kone Kathrine, der forsvandt i 1982 - og aldrig blev fundet.

Artiklen fortsætter under billedetPenny Dreadful.

Kender du...?
PENNY DREADFUL

Penny Dreadful er en uhyggelig, psykologisk thriller, der er skrevet og produceret af den tre gange Oscarnominerede John Logan. Scenen er det victorianske London, hvor vi møder nogle af litteraturens mest uhyggelige figurer, såsom Dr. Frankenstein og hans skabning, Dorian Gray og ikoniske figurer fra Dracula. Serien sammenvæver flere klassiske gyserhistorier. Du kan se seriens to sæsoner nu på HBO Nordic.

LÆS OGSÅ

Uge 5: Denne uge på HBO Nordic
Uge 4: Denne uge på HBO Nordic
Uge 3: Denne uge på HBO Nordic

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok