banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
The Amazing Spider-man 2

Uge 6: Denne uge på C More

På C More er The Amazing Spider-man 2 og Amy blandt nyhederne denne uge.

Premiere:
THE AMAZING SPIDER-MAN 2

Spider-Man (Andrew Garfield) har travlt med beskytte sine medborgere i New York fra forbrydergenier som Electro (Jamie Foxx) og den gamle kending Harry Osborn (Dane DeHaan), der vender tilbage. Modstanden er så stor, at Spider-Man bliver presset helt i knæ. Samtidig har han sin elskede Gwen (Emma Stone) at tænke på. 

På rollelisten:  Andrew Garfield, Jamie Foxx, Emma Stone m.fl.

Bonusinfo:

- For at promovere filmen ændrede Jamie Foxx kort sit navn på Twitter til Electro.    

- Da Spider-Man på et tidspunkt svinger rundt mellem nogle bygninger, kan man kort se et par gule bukser med en rød stribe hænge på en tøjsnor. De tilhører superskurken Shocker fra Spider-Man-tegneserien.

Artiklen fortsætter under billedetAmy.

Nyhed:
AMY

Gennem gamle hjemmevideoer og intime interviews med bl.a. familie og samarbejdspartnere får vi indblik i den tragiske skæbne, der overgik Winehouse. Hendes alkoholmisbrug og personlige forhold fyldte i medierne, og sangerinden udtaler, at hun fortryder sin berømmelse og selvsabotagen, der fulgte, og siden førte til hendes alt for tidlige død.

På rollelisten: Amy Winehouse, Mitch Winehouse, Mark Ronson m.fl.

NU PÅ C MORE

Mutant World
En meteor er på kollisionskurs med Jorden, og en gruppe mennesker søger tilflugt i en underjordisk bunker. Ti år senere forlader de bunkeren. Ude i den virkelige verden igen gør de en uhyggelig opdagelse.

Eksperimenter
Autentisk drama om videnskabsmanden Stanley Milgrams berømte lydighedseksperiment, der skabte overskrifter i 1960'erne. Årsagen var en undersøgelse, der viste, at deltagerne var villige til at give, hvad de troede, var dødbringende stød til forsøgspersonerne, hvis blot de fik besked på det af en person i en hvid kittel.

Artiklen fortsætter under billedetBlack Sea.

Kender du...?
BLACK SEA

Ubådskaptajn ­Robinson (Jude Law) er netop blevet fyret fra et bjærgningsfirma. Han øjner chancen for at score kassen, da han opsnapper rygter om en guldskat, der skulle ligge på Sortehavets bund. Robinson anskaffer sig et vrag af en ubåd, samler en broget besætning og stikker til søs for at finde skatten – men snart bliver stemningen ombord grum. Kan streames fra 12/2

LÆS OGSÅ

Uge 5: Denne uge på C More
Uge 4: Denne uge på C More
Uge 3: Denne uge på C More

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok