banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Black Widows

Uge 5: Denne uge på Viaplay

Black Widows og House of Lies er blandt nyhederne denne uge på Viaplay

Premiere:
BLACK WIDOWS

Black Widows er en helt ny dramaserie, som følger tre veninder, der planlægger en grusom hævn på deres mænd. Det er danske Beate Bille, som sammen med Cecilia Foss fra Sverige og norske Synnøve Macody, der spiller hovedrollerne i serien. 

Der er fart over feltet og spænding, når båden med de tre veninders mænd sprænger i luften, og der efterfølgende findes en stor bunke penge. 

På rollelisten: Beate Bille, Cecilia Foss, Peter Stormare, Ken Vedsegaard m.fl.

Bonusinfo
- "Black Widows" bygger på den finske successerie af samme navn fra 2014.
- Serien, der foregår i flere forskellige lande, er på otte episoder af én times varighed.

LÆS OGSÅ: Black Widows: Det kan du forvente dig af den nye nordiske dramasatsning

Artiklen fortsætter under billedetHouse of Lies

Aktuel
HOUSE OF LIES

Marty Kaan og hans hold af svindlere fra Galweather & Stearn, et af landets største konsulentfirmaer inden for ledelsesrådgivning, skyr ingen midler for at snyde de intetanende firmaer, der hyrer dem som konsulenter. De gør, hvad de kan for at få deres godtroende klienter til at skifte til Galweather, så de kan fakturere dem for millioner af dollar. 

LIGE NU PÅ VIAPLAY

Narnia: Prins Caspian
Dette svimlende filmeventyr begynder, hvor "Narnia: Løven, Heksen og Garderobeskabet" sluttede. Vi oplever endnu mere magi og møder den nye helt prins Caspian i et fantastisk eventyr, der flyder over af fantasi, mod, kærlighed, glæde og humor.

Philomenia
En livstræt politisk journalist tager historien op om en kvinde, der leder efter sin søn, som blev taget fra hende for flere år siden, da hun var blevet gravid og tvunget til at bo i et kloster.

Artiklen fortsætter under billedetThe Book Thief

Kender du ...?
THE BOOK THIEF

Filmen foregår under Anden Verdenskrig i Tyskland. Her finder den unge Liesel Meminger ro ved at stjæle bøger og dele dem med andre - især den jødiske dreng Max, som bliver holdt skjult i familiens kælder. Bøgerne hjælper de to med at flygte ind i en fantasiverden og glemme alt det, der sker omkring dem.

LÆS OGSÅ:

Uge 4: Denne uge på Viaplay
Uge 3: Denne uge på Viaplay
Uge 2: Denne uge på Viaplay

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok