banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Animals

Uge 5: Denne uge på HBO Nordic

Animals og Vice Special Report: Fighting ISIS er blandt nyheder på HBO Nordic i denne uge

Premiere:
ANIMALS
Fra 6. februar 

Asfaltjunglen i New York City er hjemsted for et væld af desillusionerede skabninger. Uanset om der er tale om kærlighedssyge rotter, kønsforvirrede duer eller midtvejskriseramte væggelus minder hovedpersonernes akavede forsøg på small talk, moralske skrupler og eksistentialistiske kvaler umiskendelig meget om vores eget liv.

Som den første uafhængigt producerede tv-serie nogensinde fik de første to afsnit af "Animals" premiere på Sundance Film Festival 2015, hvilket både kastede rosende omtale af sig i New York Times og Los Angeles Times - og en bestilling fra HBO på to hele sæsoner af serien.

Og fra 6. februar kan du altså se den første sæson af den skæve og sjove animations-serie på HBO Nordic.

På rollelisten: Phil Matarese og Mike Luciano m.fl.

Bonusinfo: 
- Phil Matarese og Mike Luciano, der har skabt serien, lærte hinanden at kende, da de begge arbejdede for et produktionsselskab i New York City og morede sig med at lægge stemmer til de duer, der sad uden for kontorvinduet.
- Brødrende Jay og Mark Duplass, der har lavet den anmelderroste serie "Togetherness", er også inde over denne serie.

Artiklen fortsætter under billedetVice Special Report: Fighting ISIS.

Premiere:
VICE SPECIAL REPORT: FIGHTING ISIS

I denne eksklusive HBO-produktion går journalisten Ben Anderson helt tæt på nogle af de irakisk-fødte amerikanere, som kæmper imod Islamisk Stat. I programmet får Anderson adgang til de tre frontlinjer i Irak, hvor sunnimuslimer, shiitter og kurdere kæmper for deres liv, og han besøger ligeledes russiske militærstyrker i ­Syrien og ISIS-soldater i Kurdistan. 

"Vice Special Report: Fighting ISIS" bygger på interviews med en række politiske insidere og giver seerne et unikt indblik i den militante oprørsgruppes tilblivelse samt de strategier, der kan få afgørende betydning i kampen mod terrorregimet.

På rollelisten: Ben Anderson m.fl.

NU PÅ HBO NORDIC

The Queen
Et intimt og afslørende portræt af dronning ­Elizabeth II og turbulensen omkring det britiske kongehus i dagene efter prinsesse Dianas død.

La Vie En Rose
Filmen skildrer Edith Piafs ekstraordinære liv fra barndommen til en strålende karriere, fra triumf til fortvivlelse. Den sande historie om hendes utrolige skæbne.

Artiklen fortsætter under billedetParks and Recreation.

Kender du ...?
PARKS AND RECREATION

Fra producerne af "The Office" kommer denne mockumentary om det spændende liv som kommunalt ansat. Vi følger Leslie Knope, en bureaukrat i the Parks and Recreation Department i Pawnee, Indiana i hendes forsøg på at forskønne sin by og fremme sin politiske karriere gennem den mondæne verden af lokalpolitik.

Blandingen af provinskarakterer har sin charme i de små detaljer, der gør det at udføre det mindste kommunale projekt til en episk kompliceret opgave.

LÆS OGSÅ: 

Uge 4: Denne uge på HBO Nordic
Uge 3: Denne uge på HBO Nordic
Uge 2: Denne uge på HBO Nordic

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok