banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
X-Files

Uge 4: Denne uge på Viaplay

X-Files og Outsiders er blandt nyhederne denne uge på Viaplay

Premiere: 
X-FILES

Kultserien fra 90'erne er tilbage. David Duchovny og Gillian Anderson genoptager rollerne som FBI-agenterne Fox Mulder og Dana Scully og går igen på jagt efter sandheden i en helt ny omgang "X-Files".Der kom i første omgang ni sæsoner af serien, der blev taget af programmet i 2002. Men nu vender den tilbage med seks spritnye afsnit, som du kan se blot få dage efter premieren på amerikansk tv.

Flere af seriens oprindelige stjerner er med igen. Blandt andet genoptager Mitch Pileggi rollen som FBI-boss Walter Skinner, William B. Davis genoptager rollen som Cancer Man, og så dukker Mulder og Scullys tre trofaste hjælpere, "The Lone Gunmen", også op, selv om de blev dræbt i den originale serie.

På rollelisten:  David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi m.fl.

Bonusinfo:

- Den ikoniske musikintro opstod ved en fejl, da Mark Snow, der har lavet al musikken til serien, ved et uheld hvilede sin albue på sit keyboard med ekkofunktionen slået til.

- I serien er Dana Scully skeptisk over for overnaturlige ting, mens Fox Mulder er troende. I virkeligheden forholder det omvendt for de to skuespillere.

Artiklen fortsætter under billedetOutsiders.

Premiere:
OUTSIDERS

"Outsiders" fortæller historien om Farrell-klanen, en familie af udskud, der bor i de mystiske omgivelser i Appalachia. Her er de uden offentlighedens opmærksomhed, og de vil gøre alt for at beskytte den verden og de omgivelser, de kender.

På rollelisten: Danielle Brickman, Kyle Gallner, Ed Heavey m.fl.

NU PÅ VIAPLAY

Beyound the Lights
Noni er musikverdenens seneste superstjerne, men berømmelse gør hende nervøs - indtil hun møder Kaz, en flot, ung politibetjent, som har fået til opgave at beskytte hende.

Chicago
Varietésangerinden Roxie Hart er fængslet for mordet på sin elsker. Da hun hyrer den smarte - måske også lidt for smarte - advokat Billy Flynn til at forsvare sig, bliver hun pludselig en feteret berømthed.

Artiklen fortsætter under billedetChappie.

Kender du...?
CHAPPIE

Science fiction-filmen "Chappie" foregår i et fremtidigt Johannesburg, hvor kriminalitet er blevet så udbredt, at politiet bruger robotter til at bekæmpe den.

Du kan se den spændende film nu på Viaplay.

LÆS OGSÅ:

Uge 3: Denne uge på Viaplay
Uge 2: Denne uge på Viaplay
Uge 1: Denne uge på Viaplay

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok