Uge 4: Denne uge på Netflix
Shadowhunters: The Mortal Instruments.

Uge 4: Denne uge på Netflix

I denne uge er Shadowhunters: The Mortal Instruments og sæson 2 af The Blacklist blandt nyhederne på Netflix.

Premiere: 
SHADOWHUNTERS:THE MORTAL INSTRUMENTS

Netflix har sikret sig de globale rettigheder til denne nye fantasyserie, og det betyder, at du får mulighed for at se et spritnyt afsnit hver onsdag - dagen efter afsnittet har været vist på amerikansk tv.

Serien handler om Clary Frey, der er en helt almindelig teenager. Det tror hun i hvert fald selv. Men hendes liv bliver vendt helt på hovedet, da hun fylder 18 og opdager, at hun i virkeligheden er Shadowhunter - en helt speciel race, der er halvt menneske og halvt engel og som jagter dæmoner.

Hun kaster sig ud i et vildt eventyr, der både byder på varulve, feer og vampyrer, og langsomt opdager hun ting om både sin fortid og fremtid.

På rollelisten: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Alberto Rosende m.fl.

Bonusinfo: 

- Tv-serien er baseret på bogserien "The Mortal Instruments" af Cassandra Clare.

- Alle seriens skuespillere har fået at vide, at de skal læse bøgerne for bedre at forstå deres karakterer.

Artiklen fortsætter under billedetThe Blacklist.

Aktuel:
THE BLACKLIST - Sæson 2

James Spader er tilbage i rollen som Raymond Reddington - en tidligere NAVY-officer, der ender på listen over FBI's mest eftersøgte mennesker i verden - når Netflix giver dig hele anden sæson i den spændende serie.

Efter 20 år på flugt melder Raymond Reddington sig selv, og han tilbyder FBI en række af verdens mest eftersøgte mennesker. Han har bare to betingelser: Han vil selv have fuld immunitet, og han vil kun arbejde sammen med den unge og uerfarne FBI-agent, Elizabeth Keen.

Seriens tredje sæson kører i øjeblikket på amerikansk tv, og tv-stationen har allerede forlænget den med en fjerde sæson.

På rollelisten: James Spader, Megan Boone m.fl.

NU PÅ NETFLIX

The Cobbler
Adam Sandler spiller hovedrollen som den udkørte skomager, der pludselig finder ud af, at han på magisk vis træder i folks sted, hvis han tager deres sko på.

Jagten
Han mister sit job som pædagog, da han fejlagtigt bliver anklaget for pædofili. Og inden længe begynder hans liv at falde sammen.

Artiklen fortsætter under billedetPablo Escobar, el patrón del mal.

Kender du...?
PABLO ESCOBAR, EL PATRÓN DEL MAL

Han er i øjeblikket omdrejningspunktet i Netflix-successerien "Narcos", der kommer med en anden sæson senere i år. Men hvis du heller ikke kan vente så længe, kan du følge Pablo Escobars udvikling fra små-kriminel til narkobaron i den stor-roste columbianske serie om ham.

Du kan se alle 74 afsnit nu på Netflix.

LÆS OGSÅ:

Uge 3: Denne uge på Netflix 
Uge 2: Denne uge på Netflix

Uge 1: Denne uge på Netflix

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok