banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Billions.

Uge 4: Denne uge på HBO Nordic

Filmene Billions og Vinyl er blandt nyhederne denne uge på HBO Nordic.

Premiere: 
BILLIONS

"Billions" er en ny Showtime-serie, som HBO Nordic har sikret sig rettighederne til at vise i de nordiske lande.

Det er et modigt og moderne drama, der handler om rigdom, magt og korruption. Seriens to ambitiøse hovedpersoner er statsadvokaten Chuck Rhoades og direktøren for en hedgefund, Bobby "Axe" Axelrod, de to er hinandens modsætninger. Serien er en kompleks fortælling, hvor flere milliarder er på spil, og hvor man enten jager eller bliver jaget. Karaktererne går ikke på kompromis i deres søgen efter den amerikanske drøm. Indtil videre har tre afsnit af seriens første sæson været vist, og du kan se et helt nyt afsnit hver mandag.

På rollelisten: Damian Lewis, Paul Giamatti m.fl.

Bonusinfo:

-"Billions" er blandt andet skabt af folkene bag "Ocean's Thirteen", Brian Koppelman og David Levien.

- Serien har "Homeland"-stjernen Damian Lewis i hovedrollen som Bobby "Axe" Axelrod.

Artiklen fortsætter under billedetVinyl.

Glæd dig til:
VINYL

Danske Birgitte Hjort Sørensen er på rollelisten i denne nye HBO-satsning, der får premiere den 14. februar. Serien udspiller sig i 1970’ernes New York, hvor vi følger det vilde liv i musikbranchen, der er fyldt med stoffer og sex. 

- Jeg kan ikke afsløre, hvad der sker i "Vinyl", men der er en trailer ude, hvor jeg kysser med Olivia Wilde. Vi kører i en åben rød sportsvogn på Coney Island midt om natten. Vi har en fest, vi er påvirkede, fortæller Birgitte Hjort Sørensen i et stort interview med Euroman. 

På rollelisten: Birgitte Hjort Sørensen, Bobby Cannavale, Olivia Wilde m.fl.

NU PÅ HBO NORDIC

The Lives of Others
Gerd Wiesler håber på at få gang i karrieren, da han bliver tildelt opgaven med at indsamle beviser mod dramatikeren Georg Dreyman og hans kæreste. Men det at blive en del af den overvågedes verden ændrer også spionen.

Låt den rätte komma in
Oskar er 12 år og bliver mobbet. En aften møder han pigen Eli, der dufter pudsigt og aldrig kommer ud i sollys, og så skal hun i øvrigt have blod for at overleve.

Artiklen fortsætter under billedetThe Last Panthers.

Kender du...?
THE LAST PANTHERS

I begyndelsen af det ny årtusinde blev flere hovedstæder i Europa målrettet udsat for en række dristige juveltyverier. Det var Pink Panthers, der stod bag. Nu har et kup, begået i Sydfrankrig, alle bandens kendetegn, dog med én tragisk forskel: En lille pige er død under flugten. Du kan se hele første sæson af den spændende serie på HBO Nordic.

LÆS OGSÅ:

Uge 3: Denne uge på HBO Nordic
Uge 2: Denne uge på HBO Nordic 
Uge 1: Denne uge på HBO Nordic

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok