Uge 4: Denne uge på C More
300: Rise of an Empire

Uge 4: Denne uge på C More

300: Rise of an Empire og Manglehorn er blandt nyhederne på C More i denne uge.

Premiere: 
300: RISE OF AN EMPIRE

Den athenske general Themistokles er under angreb af den enorme persiske hær anført af den persiske konge Xerxes og af den hævn- og blodtørstige hærførerinde, Artemisia. Themistokles ser ingen anden mulighed end at indgå en uhellig alliance med spartanerne, grækernes ærkefjende.

På rollelisten: Eva Green, Sullivan Stapleton, Rodrigo Santoro m.f

Bonusinfo:

- Da Xerxes skulle være en flere meter høj kæmpe i filmen, måtte stort set alle scenerne med skuespilleren Rodrigo Santoro filmes i et studie med grønne skærme. At være alene uden de øvrige skuespillere prøvede han dog også i den første film.     

- Eva Green var den eneste skuespillerinde, der var overvejet til rollen som Artemisia. Heldigvis takkede hun ja.

Artiklen fortsætter under billedetManglehorn.

Aktuel:
MANGLEHORN

Manglehorn er en forbitret låsesmed, der kan dirke en bildør op på sekunder, men ikke finde nøglen til sit eget hjerte. I stedet lever han i drømmen om det, der kunne have været og skriver dagligt breve til sin store, tabte kærlighed. Men måske er der alligevel noget liv tilbage i Manglehorn – måske gemmer han på en overraskelse eller to.

På rollelisten: Al Pacino, Holly Hunter, Harmony Korine m.fl.

NU PÅ C MORE

The Making of the Mob: New York
Skuespilleren Ray Liotta fortæller om mafiabosser, som i begyndelsen af 1900-tallet opbyggede et kriminelt imperium i USA. Se hele første sæson nu.

Serial Thriller: Angel of Decay
Seriemorderen Ted Bundys handlinger rystede en hel nation, og både kriminal-politiet såvel som Bundys nærmeste kom til kort. Se hele første sæson nu.

Artiklen fortsætter under billedetWeekend of a Champion.

Kender du...?
WEEKEND OF A CHAMPION

I 1971 tilbragte Roman Polanski en weekend sammen med racerkøreren Jackie Stewart, mens han forsøgte at vinde Monaco Grand Prix. Polanski fik stort set ubegrænset adgang til at følge Stewart på banen og privat i tre dage, og resultatet er et unikt indblik i en sportsmand på toppen af sin karriere. 40 år senere mødes de to mænd igen og ser tilbage på sporten, og hvordan den har udviklet sig. Kan streames fra 3/2.

LÆS OGSÅ:

Uge 3: Denne uge på C More
Uge 2: Denne uge på C More 
Uge 1: Denne uge på C More

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok