banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Black Sails.

Uge 3: Denne uge på HBO Nordic

Black Sails og Whitney Cummings: I'm your Girlfriend er blandt nyhederne på HBO Nordic denne uge.

Premiere:
BLACK SAILS - Sæson 3
Fra 24. januar

HBO Nordic er tilbage med en helt ny sæson af hitserien om de frygtløse pirater på vilde eventyr i 1700-tallet. I sæson 3 bliver alle testet til det yderste, da en ny trussel ankommer til Nassau. En trussel, som ingen havde forudset! 

Den nye sæson åbner i kølvandet på ødelæggelserne af Charles Town, hvor folk lever i frygt for kaptajn Flint, og hvordan det hele udspiller sig, kan du se inden længe på HBO Nordic. Sæson 3 består af ti afsnit, og et nyt afsnit bliver tilgængeligt hver søndag

På rollelisten: Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold m.fl.

Bonusinfo:

- "Black Sails" er allerede blevet forlænget med en fjerde sæson.

- Louise Barnes, der spiller Miranda Barlow, og Nick Boraine, der spiller Peter Ashe, er gift i virkeligheden.

Artiklen fortsætter under billedetWhitney Cummings: I'm Your Girlfriend

Premiere:
WHITNEY CUMMINGS: I'M YOUR GIRLFRIEND

Dette er Whitney Cummings' første HBO comedy special, og programmet er optaget foran et pu-blikum på The Broad Stage i Santa Monica, Californien. Cummings er skaberen af komedieserien "2 Broke Girls" og sitcom-serien "Whitney". Derudover har hun lavet en del standup-shows på Comedy Central samt optrådt i forskellige talkshows.

Det plejer at være hylende morsomt og med garanti for grin, når hun går på scenen - og det er formentligt ikke anderledes denne gang.

På rollelisten: Whitney Cummings

NU PÅ HBO NORDIC

The Escapist
Frank Perry skal sidde i fængsel resten af sine dage. Det har han aldrig haft et problem med. Før nu. Hans datter er alvorligt syg, og han må se hende. Derfor bliver han nødt til at flygte. Men det kan han ikke gøre alene.

Heroin: Cape Cod, USA
Et usminket, dokumentarisk kig på den heroin-epidemi, der for tiden fejer ind over USA's små byer og lokalsamfund - gennem en skildring af flere unge misbrugere i det idylliske Cape Cod i Massachusetts.

Artiklen fortsætter under billedetBig love.

Kender du...?
BIG LOVE

Polygamisten Bill Henrickson bor i en forstad til Salt Lake City med sine tre koner Barb, Nicki og Margene samt deres syv børn. Bill kæmper i dagligdagen med at opfylde de tre koners romantiske og økonomiske behov samtidig med samfundets modstand.Du kan se alle fem sæsoner af serien nu på HBO Nordic.

LÆS OGSÅ

Uge 2: Denne uge på HBO Nordic
Uge 1: Denne uge på HBO Nordic
Uge 53: Denne uge på HBO Nordic

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok