banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Wild.

Uge 3: Denne uge på C More

Wild og Anna Nicole er blandt nyhederne på C More i denne uge

Premiere:
WILD

Da hendes mor dør af kræft, mister Cheryl Strayed fuldstændig fodfæstet og begynder at tage stoffer. Efter en smertefuld skilsmisse beslutter hun sig for at starte på en frisk ved at begive sig ud på en 4000 km lang vandretur gennem den amerikanske vildmark. Det bliver en rejse mod hendes sande jeg - en rejse, der i sidste ende redder hende.

På rollelisten: Reese Witherspoon, Laura Dern, Gaby Hoffman m.fl. 

Bonusinfo: 

- Virkelighedens Cheryl Strayed medvirker kort i filmens start. Det er hende, der sætter filmens hovedperson af fra en bil og ønsker hende held og lykke.    

- Filmens instruktør, Jean-Marc Vallée, ville ikke lade Reese Witherspoon læse manualen til at slå et telt op inden optagelserne. Så de frustrationer, Witherspoon har i filmen med teltet, er ægte. 

Artiklen fortsætter under billedetAnna Nicole.

Aktuel:
ANNA NICOLE

Anna Nicole Smith var en enlig mor og stripper fra Texas, der gik hen og blev en af verdens største fotomodeller. Prisen for berømmelsen var dog meget høj. Stoffer og alkohol skubbede hende ud på en glidebane, der endte med masser af skandaler og til sidst en alt for tidlig død.

På rollelisten: Agnes Bruckner, Martin Landau, Adam Goldberg m.fl.

NU PÅ C MORE 

Turbo Kid
Jorden er blevet ødelagt af krig og forvandlet til et trøstesløst landskab. The Kid rejser rundt på sin BMX-cykel og samler skrammel for at klare dagen og vejen.

Bad Asses on the Bayou
Frank og Bernie uddeler velfortjente øretæver til samfundets tvivlsomme elementer. De frygter intet, og denne gang tager de til Louisiana for at redde en kidnappet ven fra den visse død.

Artiklen fortsætter under billedetHot Pursuit.

Kender du...?
HOT PURSUIT

Den tilknappede Cooper (Reese Witherspoon) er en rigtig regelrytter af en politikvinde. Hun får tildelt den tilsyneladende simple opgave at eskortere hr. og fru Riva (Vincent Laresca og Sofía Vergara) tværs gennem Texas. De når dog ikke engang ud af huset, før de bliver angrebet, og den forventede udramatiske køretur bliver forvandlet til et actionfyldt kapløb mod tiden. Kan streames fra 22/1.

LÆS OGSÅ

Uge 2: Denne uge på C More
Uge 1: Denne uge på C More
Uge 53: Denne uge på C More

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok