Home Sweet Hell.

Uge 2: Denne uge på Viaplay

Home Sweet Hell og Bedtime Stories er blandt nyhederne på Viaplay i denne uge.

Premiere:
HOME SWEET HELL

Patrick Wilson spiller Don Champagne, der har alt – på overfladen i hvert fald. En god forretning, det perfekte hus, perfekte børn og den perfekte kone. Hans kone, Mona, er dog kun fokuseret på det overfladiske, så for at få lidt spænding i sit liv, kaster han sig over en smuk ekspedient. Det finder konen sig dog ikke bare sådan i.

På rollelisten: ames Belushi, Katherine Heigl, Kevin McKidd m.fl.

Bonusinfo:

- Katherine Heigl og Kevin McKidd har tidligere arbejdet sammen på "Greys hvide verden".

- Katherine Heigls mand i virkeligheden, Josh Kelly, har lavet musikken til filmen.

Artiklen fortsætter under billedetBedtime Stories.

Nyhed: 
BEDTIME STORIES

Et familieeventyr om Skeeter Bronson, en altmuligmand på et hotel, hvis liv bliver forandret for evigt, da de godnathistorier, han fortæller sin niece og nevø, på mystisk vis begynder at blive til virkelighed. Da han prøver at hjælpe sin familie ved at fortælle det ene besynderlige eventyr efter det andet, er det børnenes uventede bidrag, der vender op og ned på alles liv.

På rollelisten: Courteney Cox, Carmen Electra, Adam Sandler m.fl.

NU PÅ VIAPLAY

Tron: Legacy
Sam Flynn er en rebelsk 27-årig mand, som plages af sin fars mystiske forsvinden. Faren var engang verdens førende udvikler inden for videospil. Og da et signal fra en gammel arkademaskine, som kun faren kan have sendt, dukker op, bliver han trukket ind i en digital verden, hvor faderen har været fanget i 20 år.

The Pacifier
Den tidligere marinesoldat Shane Wolf fik til opgave at beskytte en forsker  fraet tophemmeligt forsvarsprojekt. Men en lejemorder  fik ram på forskeren. Wolfs næste opgave bliver nu at beskytte forskerens kone og hendes fire børn.

Artiklen fortsætter under billedetPrivate Practice.

Kender du...?
PRIVATE PRACTICE

"Greys Hvide Verdens" Dr. Addison Montgomery forlader Seattle Grace og starter på en privat klinik i LA. Hun kommer til at arbejde hos nogle nyskilte venner fra studietiden og skal finde sig til rette i en ny by og med en ny måde at arbejde på.

LÆS OGSÅ

Uge 1: Denne uge på Viaplay
Uge 53: Denne uge på Viaplay
Uge 52: Denne uge på Viaplay

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok