banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Kingsman: The Secret Service

Uge 2: Denne uge på C More

Kingsmans: The Secret Service og The Duke of Burgundy er blandt nyhederne denne uge på C More.

Premiere:
KINGSMANS: THE SECRET SERVICE

Eggsy er en uregerlig teenager uden særlige fremtidsudsigter. En dag kommer han i kontakt med Harry, lederen af Kingsman, en hemmelig efterretningstjeneste. Det viser sig, at Eggsys for længst afdøde far var Kingsman-agent, og nu får sønnen mulighed for at følge i sin fars fodspor - men kan han klare de store udfordringer, der venter ham? 

På rollelisten: Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong m.fl.

Bonusinfo:

- Colin Firth lavede selv 80 % af sine egne stunts. Seks måneder inden optagelserne startede, gik han i benhård træning for at komme i den bedst mulige form til den krævende rolle.     

- Samuel L. Jacksons kom til at læspe ved læseprøverne, og folkene bag filmen syntes, det lød sjovt, og de besluttede, at karakteren skulle læspe. Jackson har senere fortalt, at han som teenagere læspede, men kom over det. 

Artiklen fortsætter under billedetThe Duke og Burgundy.

Nyhed: 
THE DUKE OF BURGUNDY

Evelyn (Chiara D'Anna) optræder som Cynthias (Sidse Babett Knudsen) stuepige i et raffineret, sadomasochistisk rollespil, hvor Cynthia straffer Evelyn for den mindste forseelse. Leg bliver dog efterhånden til blodig alvor, da Evelyn bliver mere og mere krævende. Hvor går grænsen? Hvor meget kan deres forhold holde til?

På rollelisten:  Sidse Babett Knudsen, Chiara D’Anna, Monica Swinn m.fl.

NU PÅ C MORE

Forget and Forgive
Anna vågner op på et hospital efter at være blevet alvorligt mishandlet. Nu må hun rekonstruere hele sit liv for at finde ud af, hvad der skete med hende.

Underdog
Kvinden Dino ender ved et tilfælde som hushjælp hos en norsk familie. Kvinden i huset arbejder selv i udlandet, så faren og hans to døtre er alene det meste af tiden – og det er farligt, når der pludselig bor en smuk ung pige under samme tag.

Artiklen fortsætter under billedetThe Marine 4: Moving Target.

Kender du...?
THE MARINE 4: MOVING TARGET

En eksmarinesoldat, Jake Carter, får til opgave at beskytte Olivia Tanis, der tidligere arbejdede for en korrupt våbenproducent, men som vidnede imod dem i forbindelse med deres ulovlige aktiviteter og nu er på flugt. Jake og Olivia får snart en flok skånselsløse lejesoldater i hælene. Kan streames fra 19/1. 

LÆS OGSÅ

Uge 1: Denne uge på C More
Uge 53: Denne uge på C More
Uge 52: Denne uge på C More

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok