banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
The Path.

Uge 12: Denne uge på HBO Nordic

I denne uge er The Path og The Last Panthers blandt nyhederne på HBO Nordic

Premiere:
THE PATH

Aaron Paul - der fik sit gennembrud som Jesse i hitserien "Breaking Bad" - spiller hovedrollen i serien "The Path" - en beretning om en familie, der er medlem af en kontroversiel sekt, og som kæmper en hård kamp for at redde deres forhold og bekæmpe deres indre dæmoner. Hver episode går i dybden med troens enorme kræfter, og genreelementer som thriller, romantik og mystik er gennemgående, når livets store spørgsmål skal besvares.

På rollelisten: Aaron Paul, ­Michelle Monaghan, Hugh Dancy

Bonusinfo:

- Aaron Paul, der spiller hovedrollen Eddie, har tidligere vundet tre Emmy-priser.l Hugh Dancy har rollen som sektlederen, Cal. Han fik sit gennembrud i serien "Hannibal", hvor han spiller overfor Mads Mikkelsen.

Artiklen fortsætter under billedetThe Last Panthers.

Aktuel:
THE LAST PANTHERS

Et nervepirrende drama i seks afsnit, der tager udgangspunkt i den virkelige historie om de dristige juveltyve, kendt som Pink Panthers. I begyndelsen af det nye årtusinde stod de bag en lang række ekstravagante juveltyverier, der lod politiet i Europa stå tilbage med lige dele frustration og beundring, men en dag gik det galt. En lille pige døde på tragisk vis under et røveri, og da politiet efterforskede sagen, fandt de hurtigt ud af, at der var langt mere på spil end dyrebare sten.

På rollelisten: Samantha Morton, ­Tahar Rahim, John Hurt m.fl.

NU PÅ HBO NORDIC

Annie Hall
Den Oscar-vindende romantiske komedie har Woody Allen i hovedrollen som en forelsket komiker i New York.

Be Kind Rewind
To venner forsøger at genindspille alle de film, de er kommet til at ødelægge fra den enes video-udlejningsbutik.

Artiklen fortsætter under billedetBoardwalk Empire.

Kender du...?
BOARDWALK EMPIRE

Denne historiske dramaserie tager udgangspunkt i mafiamiljøet i USA under dets opblomstring ved det amerikanske alkoholforbud. Her følger vi Enoch "Nucky" Thompson. En politisk aktiv gangster, der kontrollerede det meste af Atlantic City i New Jersey i 20'erne og 30'erne. Han skal holde styr på de ulovlige whiskybarer, produktionen af ulovlig alkohol samt kontrollen med den kriminelle underverden. Alt imens en ny generation af lyssky lykkeriddere forsøger at få en bid af kagen.

LÆS OGSÅ:

Uge 11: Denne uge på HBO Nordic
Uge 10: Denne uge på HBO Nordic
Uge 9: Denne uge på HBO Nordic

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok