Uge 12: Denne uge på C More

Uge 12: Denne uge på C More

I denne uge er filmene Godzilla og Poltergeist blandt nyhederne på C More.

Premiere:
GODZILLA

Monsteret Godzilla er et resultat af menneskets ageren på jorden. Nu er kæmpeøglen en trussel mod menneskehedens egen eksistens. Marinesoldaten Ford Brody (Aaron Taylor-Johnson) er splittet mellem militærets behov for hans hjælp og kærligheden til sin familie. Samtidig plages han af en traumatisk begivenhed fra sin barndom i Japan. 

På rollelisten: Aaron Taylor-Johnson, ­Juliette Binoche, CJ Adams m.fl. 

Bonusinfo:

- Inden filmens premiere klagede mange japanere over, at ­Godzilla var for fed. En større "fedekampagne" blev iværksat, men den blev dysset ned af japanske fans, som syntes, Godzilla så cool ud.

- Dette er den første amerikanske Godzillafilm, hvor han er en helt. Ganske som han altid har været det i de japanske film. 

Artiklen fortsætter under billedetPoltergeist.

Aktuel:
POLTERGEIST

Eric (Sam Rockwell) og Amy (Rosemarie DeWitt) er flyttet til et nyt kvarter midt i en økonomisk krise. Da deres datter Madison pludselig forsvinder, går det op for dem, at de er rykket ind i et hjemsøgt hus. Madison (Kennedi Clements) er blevet kidnappet af onde ånder, og hvis de vil have deres lille søde datter tilbage fra "den anden side", skal de reagere hurtigt.

På rollelisten: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Kennedi Clements m.fl.

NU PÅ C MORE

Mavis
Mavis Staples og hendes The Staple Singers var i 50’erne en stor inspirationskilde til den efterfølgende soulmusik. Legender som Bob Dylan og Prince medvirker og fortæller om Mavis' betydning for både musikken og borgerrettighedsbevægelsen.

Lost soul. The doomed Journey of Richard Stanley's Island of Dr. Moreau
En af filmhistoriens største katastrofer får nu langt om længe sin historie fortalt. Den tredje filmatisering af H.G. Wells' roman var ramt af katastrofer langt før den lige så katastrofale lancering og premiere af filmen i 1996 med kæmpe stjerner som Marlon Brando og Val Kilmer.

Artiklen fortsætter under billedetRide Along.

Kender du...?
RIDE ALONG

Ben, der er sikkerhedsvagt på en high school, har et anstrengt forhold til sin bror og et ønske om at blive betjent ligesom som ham. En dag får han endelig chancen at blive optaget på politiskolen. Hans bror vil dog få Ben på andre tanker og inviterer ham med på patrulje for at skræmme ham. Turen går dog ikke helt som forventet. Med Ice Cube og Kevin Hart.

LÆS OGSÅ:

Uge 11: Denne uge på C More
Uge 10: Denne uge på C More
Uge 9: Denne uge på C More

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok