Uge 11: Denne uge på Netflix
Daredevil

Uge 11: Denne uge på Netflix

I denne uge er Marvels Daredevil sæson to og River sæson 1 blandt nyhederne på Netflix.

Premiere: 
MARVELS DAREDEVIL - Sæson 2

Neflix' hitserie om den blinde jurist, Matt Murdock, der om natten bekæmper New Yorks kriminelle underverden som superhelten Daredevil, fortsætter succesen med en ny sæson. I de kommende afsnit vil fans af Marvels superhelteunivers få et glædeligt gensyn med gamle kendinge som The Punisher og Elektra, der ligesom Daredevil bliver nødt til at ty til lyssky midler og selvtægt for at beskytte de intetanende indbyggere fra de frygtelige scenarier, der hærger den amerikanske storby.

På rollelisten: Charlie Cox, Elden Henson, Jon Bernthal m.fl.

Bonusinfo:

- Skuespilleren Michael C. Hall - der spiller massemorderen Dexter i serien af samme navn - blev overvejet til rollen som Daredevil.

- Tegneserien om Daredevil var angiveligt inspirationen til "Teenage Mutant Ninja Turtles".

Artiklen fortsætter under billedetRiver.

Aktuel:
RIVER - Sæson 1

Stellan Skarsgård spiller den geniale efterforsker John ­Rivers i denne BBC-producerede krimiserie. Efter mordet på sin partner, Jackie "Stevie" Stevenson, opdager John, at han kan se og høre afdøde personer. De hjælper ham i hans færd med at opklare, ­afsløre og forhindre andre mord, men kan John leve et normalt liv imellem to verdener, hvor levende og døde blandes ­sammen?

På rollelisten: Stellan Skarsgård, ­Nicola Walker, Adeel Akhtar

NU PÅ NETFLIX

The Prestige
Christian Bale og Hugh Jackman spiller hovedrollerne i denne nervepirrende thriller om to tryllekunstneres kamp for ­anerkendelse.

R
Tobias Lindholms fængselsdrama om den kriminelle Rune, der afsoneren voldsdom i Horsens ­Statsfængsel, hvor uskrevne regler og æresbegreber er dagligdag.

Artiklen fortsætter under billedetSherlock.

Kender du...?
SHERLOCK

Arthur Conan Doyles klassiske fortælling om superdetektiven, Sherlock Holmes, er her blevet genfortalt i en moderne version. Gåderne er de samme, men med et moderne tvist, hvor det victorianske London er skiftet ud med det 21. århundredes version. Specielt skuespilleren Benedict Cumberbatch’ portrættering af den excentriske Sherlock Holmes har fået mange anmeldere til at klappe i hænderne.

LÆS OGSÅ:

Uge 10: Denne uge på Netflix
Uge 9: Denne uge på Netflix 
Uge 8: Denne uge på Netflix

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok