banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Uge 11: Denne uge på C More

I denne uge er The Intruders og The Calling blandt nyhederne på C More.

Premiere: 
THE CALLING

Hazel er en nedslidt, fraskilt betjent, der bor i den lille søvnige canadiske by Fort Dundas, hvor hun fylder sig med piller og alkohol. Nu ser det tilmed ud til, at hun har fået en religiøs fanatiker på halsen. Flere lig er blevet fundet, alle påført de samme tegn. Sporene fører til en glemt latinsk bøn, der kræver bod.

På rollelisten: Susan Sarandon, Donald Sutherland, Ellen Burstyn m.fl.

Bonusinfo:

- En del af scenerne blev filmet i Dundas i ­Ontario. Huset, der tilhører Grace (Kristin Booth,) er i dag et eftertragtet Bed & Breakfast – soveværelsescenen med Simon og Rose er faktisk et af værelserne, man kan leje.     

- Ved filmens premiere opdagede instruktøren alt for sent en scene, han ville have lavet om: Da Wingate går ind i en gammel campingvogn, er han ved at kaste op over stanken. Da to betjente senere går ind i samme campingvogn, opfører de sig, som om alt er, som det skal være.

Artiklen fortsætter under billedetThe Intruders.

Aktuel:
THE INTRUDERS

Rose forlader sit studie, knust af sorg over sin mors død. Hun flytter til en ny by, hvor hendes far lige har købt et hus, som han vil sætte i stand. Rose oplever noget skræmmende i huset, og stadig mere ubehagelige ting sker, men kun Rose kan se det. Foregår der virkelig noget, eller er det bare Rose, der har mistet grebet om virkeligheden?

På rollelisten: Miranda Cosgrove, ­Donal Logue m.fl.

NU PÅ C MORE

The Song
Jed King er en sangskriver, der forsøger at slå igennem i musikbranchen, men det er først, da han møder sin elskede Rose, at han bliver inspireret til at skrive rigtig god musik, og hans karriere som rockstjerne tager fart.

The Wolf of Wall Street
Børsmægleren Jordan (Leonardo DiCaprio) lærer den første regel på Wall Street lige inden kollapset i 1987: Flyt pengene fra klientens lommer over i dine egne. Med mindst lige så samvittighedsløse partnere opbygger han en blomstrende forretning, og pengene bliver brugt på stoffer og sex. 

Artiklen fortsætter under billedetPGA Tour live.

Aktuel:
PGA TOUR LIVE

Se med, når C More Golf transmitterer fra Arnold Palmer Invitational på Bay Hill.  Som en af de mest prestigefyldte turneringer på PGA touren viser historien, at så godt som alle de største stjerner stiller til start. I år bliver endnu bedre, set med danske øjne, da Søren Kjeldsen også har fået en plads i det eksklusive felt.  Følg med fra torsdag den 17/3 når C More Golf allerede tidligt på eftermiddagen går i luften med udvalgte grupper.

LÆS OGSÅ:

Uge 10: Denne uge på C More
Uge 9: Denne uge på C More 
Uge 8: Denne uge på C More

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok