Uge 10: Denne uge på C More

Uge 10: Denne uge på C More

I denne uge er Mission: Impossible - Rouge Nation og Svengali blandt nyhederne på C More

Premiere: 
MISSION: IMPOSSIBLE - ROUGE NATION

Ethan Hunt og hans Impossible ­Mission Force står over for deres mest udfordrende opgave til dato. En hemmelig, international organisation ­kaldet The Syndicate gør alt for at udrydde IMF og opnå verdensherredømmet. Derudover løber drengene ind i den forførende Ilsa Faust, der måske eller måske ikke er på deres side.

På rollelisten: Tom Cruise, Jeremy Renner, Rebecca Ferguson m.fl. 

Bonusinfo:

- Tom Cruise udførte selv det farlige stunt i begyndelsen af filmen, hvor han klatrer uden på et fly i luften. Nogle gange var han oppe i over en kilometers højde. 

- Denne film starter præcis, hvor den forrige sluttede, hvor Ethan Hunt og hans team skal undersøge det mystiske Syndikat. 

Artiklen fortsætter under billedetSvengali.

Aktuel:
SVENGALI

Dixie er et postbud fra South Wales og samtidig musikfanatiker. Han har altid drømt om at opdage et stort band, og en dag finder han bandet ”The Premature Congratulations” på You-Tube. De er unge, arrogante, sexede og aldeles storslåede. Med en frisk demo tager Dixie til London for at prøve kræfter med den berygtede musikindustri.

På rollelisten: Jonny Owen, Martin Freeman, Jessica Ellerby m.fl.

NU PÅ C MORE

Broken Horses
To brødre vokser op i USA nær den mexicanske grænse. Som teenagere bliver de lokket ind i den kriminelle verden, men aner en mulighed for at komme ud af det.

Merchants of Doubt
Dokumentarfilm om virksomheders brug af virkelighedsforvrænget information frembragt af eksperter hyret til formålet. Det handler om PR, og i dag bliver eksperter ofte betalt for at skabe forvirring omkring virksomheders miljøpåvirkning ved at så tvivl om forskningsrapporter.

Artiklen fortsætter under billedetSquatters.

Kender du...?
SQUATTERS

Kelley (Gabriella Wilde) og Jonas (Thomas Dekker) er to unge misbrugere, der holder til i Venice, ­Californien. De har hverken job, penge og bolig, men en dag kommer det dem for øre, at en af byens luksusvillaer snart vil stå tom i en måned, da den velhavende ­familie, der bor der, skal på ferie. Kelley og ­Jonas øjner en chance og flytter ind. Kan streames fra 16/3.

LÆS OGSÅ:

Uge 9: Denne uge på C More
Uge 8: Denne uge på C More
Uge 7: Denne uge på C More

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok