banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
House of Cards.

Uge 1: Denne uge på Netflix

Cake har premiere på Netflix i denne uge

Glæd dig til:
HOUSE OF CARDS - Sæson 4
Premiere 4. marts 

En af Netflix' mest succesfulde tv-serier er klar til fjerde sæson, og 4. marts er der premiere på næste kapitel. Serien følger den demokratiske politiker Frank Underwoods kamp for at fastholde og udvide sin magt i Det Hvide Hus. Ved hans side, lige ind til afslutningen på sæson tre, står hans kone Claire, der forsøger at tilpasse sine egne ambitioner til Franks.

Afsløringen af den nye sæson kom i en til lejligheden ganske passende reklame i en pause under en debat mellem virkelighedens republikanske præsidentkandidater. Netflix valgte således at præsentere premieredatoen i forlængelse af en falsk valgreklame for Frank Underwood.

På rollelisten:  Kevin Spacey, Robin Wright m.fl.

Bonusinfo:

- Serien blev i 2013 belønnet med ikke færre end ni Emmy-nomineringer. Sæsonen efter blev det til 13 nomineringer, mens tredje sæson blev belønnet med ti Emmy-nomineringer.

- Både Kevin Spacey og Robin Wright har undervejs vundet Globen Globe-priser for henholdsvis bedste mandlige og kvindelige hovedrolle i en dramaserie.

Hvornår: Se sæson 4 fra den 4. marts.

Artiklen fortsætter under billedetCake.

Aktuel:
CAKE

Filmen blev rost til skyerne - især på grund af Jennifer Anistons overbevisende skuespil i hovedrollen som kvinden Claire, der lever i et smertehelvede efter en trafikulykke, hvor hun mistede sin søn. I filmen følger vi hendes kamp for at få det bedre – både psykisk og fysisk. En mission, der ikke bliver nemmere, da en af hendes medpatienter begår selvmord.

På rollelisten: Jennifer Aniston, Felicity Huffman m.fl.

NU PÅ NETFLIX

Rich Kids
De er rige, og der er ingen forældre, der sætter grænser – hverken ved stoffer, druk eller sex.

Anger Management
Da forretningsmanden Dave Buznik bliver tvunget i behandling for at styre sin vrede, flytter hans behandler ind - men han har vist selv problemer med at styre sig.

Artiklen fortsætter under billedetAnthony Jeselnik.

Kender du...?
ANTHONY JESELNIK

Intet emne er helligt for komikeren, der sætter en ære i at gå over grænsen - hver gang. Hvis du let bliver stødt, så hold dig væk. Hvis ikke, så er der garanti for grin, når du sætter hans nye show "THOUGHTS and PRAYERS" på.

LÆS OGSÅ

Uge 53: Denne uge på Netflix
Uge 52: Denne uge på Netflix
Uge 51: Denne uge på Netflix

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok