banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
The Competition røg ud af X Factor, men musikdrømmen lever videre.

Udstemt X Factor-duo har album på vej

The Competition slipper ikke drømmen om en musikkarriere, selvom de fredag aften måtte forlade X Factor, og genoptager nu arbejdet med at få et album på gaden

Det var med oprejst pande, at drengeduoen The Competition fredag aften forlod årets X Factor.

Skuffelsen kunne de nordjyske drenge dog ikke skjule, for de havde håbet på, at deres version af Green Day-nummeret "Basket Case" kunne give dem en plads videre i sangkonkurrencen.

LÆS OGSÅ: Her er afløseren for X Factor

Da de optrådte med sangen, var de nemlig i deres rette element, siger de.

- Vi var så meget på hjemmebane, som vi overhovedet kunne være. Jeg håber, at folk var underholdt derhjemme, og jeg håber lidt, at de kommer til at savne vores performance på scenen. Vi leverer i hvert fald alt, hvad vi kan. Vi kaster os ud fra scenen, hopper rundt og gør lige, hvad vi har lyst til, siger Kristoffer og bliver suppleret af sin medsanger.

- Vi tog punk med ind i et popprogram. Vi vil gerne være tro mod os selv, og vi vil ikke rette ind, hvis det ikke passer til os. Jeg er bare stolt over, at vi er kommet så langt, siger Theis.

LÆS OGSÅ: Reem fik et chok: Meldte mig ikke selv til X Factor

Musikdrømmen er dog ikke udvisket for de to venner, der også før X Factor havde fuld gang i musik og sangskrivning.

- Inden X Factor var vi i gang med et album, der blev sat på pause af hele den her proces. Det skal der bare arbejdes videre på, og så må vi se, om der bliver streget nogle sange fra listen, der i stedet bliver erstattet af nye, for vi har lært så meget af det her, forklarer de.

De 21-årige nordjyder håber på, at deltagelsen i X Factor kan hjælpe dem med at få deres musik bredere ud i fremtiden. De er dog klar over, at der stadig er et stykke vej endnu.

- Det er ikke sådan, at vi bare stiller op i X Factor og regner med, at vi så får succes. Men nu har vi noget mere at bygge videre på, og det er fedt, fortæller de.

LÆS OGSÅ: Genbrugs-factor: Optræder i Mads og Nikolajs tøj

Fremtidsdrømmen er da også at leve af musikken - og gerne som duo.

- Det skal forhåbentlig være sammen. Jeg kan ikke se, at det skulle være med nogen anden, siger Theis.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok