TV3's hemmelige plan: Champagnedrengen i Robinson

TV3's hemmelige plan: Champagnedrengen i Robinson

Mads Dinesen har fået tilbudt et stort beløb for at medvirke i den kommende sæson af Robinson Ekspeditionen.

Som det ser ud lige nu, kommer TV3 ikke til at lave en ny sæson af “Jeg er en celebrity – få mig væk herfra”. Optagelserne, der skulle være startet i slutningen af januar, blev i første omgang rykket til april for at få Mads Dinesen med.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten får tv-comeback  

HER&NU erfarer dog, at man nu har opgivet og er ved at flytte de kendte, der er booket til programmet, til andre tv-projekter. Dinesen blev i efteråret sendt i udslusning fra sin bedrageridom på to et halvt år på en pension i Lyngby, men i december blev han igen sendt til afsoning, da Kriminalforsorgen vurderede, at han havde overtrådt betingelserne for udslusning.

Det betød, at Mads Dinesen ikke kunne flyve med til Sydafrika sammen med de 11 andre kendte, der skulle deltage. Det var i TV3-programmet “Kræsne købere”, at seerne første gang stiftede bekendtskab med den nu 24-årige iværksætter. Kælenavnet “Champagnedrengen” fik han af medierne i forbindelse med at han som blot 19-årig købte natklubben Nasa i Boltens Gaard.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham afslører det bedste ved at være nummer et   

Kilder fortæller HER&NU, at TV3 er vilde efter at få Mads Dinesen retur på skærmen, og nu hvor “Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra” er glippet, har de i stedet tilbudt Mads Dinesen et sekscifret beløb for at deltage i “Robinson Ekspeditionen”, der snart skal optages i Asien. Han skulle ifølge insidere overveje tilbuddet, men optageperioden på 40 dage skulle angiveligt tale imod at han vil sige ja.

Mads Dinesen har ikke ønsket at kommentere HER&NU’s oplysninger.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok