banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Signe Lindkvist og Rasmus Bjerg er klar som værter med numsen i klaskehøjde

Tv-værter satser alt: Klask os i numsen hvis det går galt

Signe Lindkvist og Rasmus Bjerg har fået carte blanche til at give programmet "Helt i skoven" deres eget personlige præg.

- Vi har både geværer og ild. Hvad vil I have? Skal vi fyre lidt op for det?, udbryder Signe Lindkvist med et stort smil og kigger på fotografen.

Få sekunder senere står hun med et gevær i hånden, Rasmus Bjerg spyr ild ud i lokalet, imens fotografen knipser med kameraet.

Parret er værter for det kommende familieprogram "Helt i skoven" på TV3, og i en tid hvor den politiske korrekthed fylder mere og mere, har Lindkvist og Bjerg valgt at gå i den anden grøft med et program, der tester grænserne for det absurde og surrealistiske.

- Der skal rykkes på den politiske korrekthed, og jeg vil gerne være bannerfører for at rykke den. For den er da om noget forstemmende, ekskluderende og besnærende. Det kan jeg ikke holde ud, siger Rasmus Bjerg, mens Signe Lindkvist nikker enigt med hovedet.

- Ja, alene det at man laver et program, hvor der både er våben og ild, det er ikke så tit, man ser det i dansk fjernsyn, siger hun.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker med i spritnyt tv-program

De har fået frie rammer, så der er skruet op for det gakkede, som Rasmus Bjerg formulerer det, og derfor vil man se to værter, der med et smil på læben vil gå til kanten.

- Når vi for eksempel fortæller, hvordan man skyder en mejse, og hvordan du skal være meget præcis, når du skyder den på tæt hold, hvis du stadig vil have noget materiale at udstoppe bagefter. Det er da rimelig hardcore, griner han.

Artiklen fortsætter under billedetDe to værter har selv valgt deres påklædning og roller. Foto: Thomas Sjørup

I "Helt i skoven" skal en række kendte danskere og deres venner gennemføre seks forhindringsbaner. Den ene part er dog klædt ud som et kæmpe dyr, og inde i dragten kan man intet se. Det er derfor op til makkeren at guide 'dyret' gennem skoven. Da Rasmus Bjerg opdagede, hvad han skulle være med til, troede han det var skjult kamera.

- Vi er nede på abe-stadiet i forhold til underholdning, og det er meget befriende. Jeg troede, det var skjult kamera, og jeg har altså fire børn. Jeg er vant til noget, der minder om galskab, griner han.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Slem, slem pige klar til nyt tv-program

Imens deltagerne, der tæller personligheder som realitystjernen Gustav Salinas, bokseren Patrick Nielsen og tv-værten Rikke Gøransson, kæmper i skoven kommenteres slagets gang af Signe Lindkvist og Rasmus Bjerg. Og da parret selv har fået lov at forme deres del af programmet, kan det også kun falde tilbage på dem selv, hvis det går galt.

- Der er ikke nogen, der sagt, at vi skal sidde i noget smart Malene Birger-tøj, eller at vi ikke må have fjollet tøj på. Vi styrer det selv, og det er det dejlige ved det der, siger Signe Lindkvist, der bliver suppleret af din makker.

- På den måde har det været et meget kompromisløst arbejde for os. Vi har sat røven i klaskehøjde, og vi har fået carte blanche til at lave nogle ting. Går det helt galt, så er det os, der skal have et slag i numsen. Vi kan ikke lægge den over på andre, konstaterer Rasmus Bjerg.

Det er Signe Lindkvist enig i.

- Ja, så bøjer vi os gerne forover, det har vi ikke noget problem med.

"Helt i skoven" har premiere på mandag klokken 20 på TV3.

LÆS OGSÅ: Liste: Her er historiens mest populære programmer på DR1 og TV 2

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok