banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Pilou Asbæk spiller hovedrollen i "Krigen"

TV: Krigens Oscar-nominering krævede hårdt arbejde

Det har overrasket filminstruktør Tobias Lindholm, at der skal laves kampagnearbejde i stor stil for at komme i betragtning til en Oscar-nominering

Det er langt fra nok at have lavet en god film, hvis man vil komme i betragtning til en Oscar. Det kan filminstruktør Tobias Lindholm skrive under på efter at lang tids hårdt arbejde har resulteret i en Oscar-nominering til "Krigen".

TV: Krigen-instruktør: Sådan har jeg forberedt mig til Oscar-festen26. februar 2016, kl. 16:59TV: Krigen-instruktør: Sådan har jeg forberedt mig til Oscar-festen

- Jeg troede, at bare man havde lavet en god nok film, så blev man nomineret, siger Tobias Lindholm til HER&NU efter at have rejst frem og tilbage mellem Danmark og USA i flere måneder for at vise sin film i flere dele af landet, så så mange Oscar-stemmeberettigede som muligt fik filmen at se og mulighed for at møde folken bag den.

LÆS OGSÅ: Krigen-instruktør krydser fingre for Pilou: Jeg savner ham!

- Det kræver en masse knofedt, og man skal trykke, så mange hænder, at man til sidst glemmer sit eget navn. Det har overrasket mig, at det er så hårdt. Man arbejder hårdt for at få  dem, der skal stemme til at se sin film, forklarer Tobias Lindholm, der kunne se sin film slippe gennem flere og flere nåleøje frem mod søndagens prisuddeling, hvor fem film bejler til en Oscar.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok