TV: Her åbner Ricky Gervais årets Golden Globes

Han delte vandene sidst han havde ansvaret, og igen i år balancerede Ricky Gervais rundt på grænsen i rollen som vært ved Golden Globes

Der blev muligvis svedt lidt mere rundt om i kjoler og smokinger, da det i nat gik løs ved Golden Globes på Beverly Hilton i Beverly Hills.

GALLERI: Se kjolerne fra den røde løber ved Golden Globes

Ikke kun i forventning til den forestående prisuddeling, men også ved udsigten til at skulle komme i kløerne på den kontroversielle engelske komiker Ricky Gervais, der fik comeback i værtsrollen.

LÆS OGSÅ: Her er alle nattens vindere ved Golden Globes

Gervais havde ansvaret fra 2010 til 2012, hvorefter ansvaret blev overdraget til Tina Fey og Amy Poehler. I år var briten dog tilbage med sin vanlige skarpe tunge.

LÆS OGSÅ: TV: Stallone er tilbage

Han lagde stilen allerede i åbningstalen, der kan ses over artiklen, og fortsatte hen over aftenen. Blandt andet i et mindeværdigt øjeblik med Mel Gibson.

LÆS OGSÅ: TV: Lady Gagas gyldne øjeblik

Gibson havde tidligere været i kløerne på Ricky Gervais, der blandt andet har stukket til australierens problemer med alkohol. I år fortsatte han hvor han havde sluppet år forinden.

- Jeg vil gerne sige noget pænt om Mel ...

- Nu har jeg det. Jeg vil hellere have en drink med ham på hans hotelværelse end med Bill Cosby.

LÆS OGSÅ: TV: Mr Robot slår Game of Thrones

Gibson havde forberedt sig med et skarpt svar.

- Jeg elsker at se Ricky hvert tredje år, det minder mig om, at jeg skal have foretaget en kolonoskopi (endetarmsundersøgelse, red)

Som det fremgår af klippet, så valgte de amerikanske tv-producene at lukke for lyden undervejs, hvilket hurtigt fik seerne til at spekulere i, hvad der blev sagt. 

LÆS OGSÅ: TV: Tredje Golden Globe til DiCaprio

Gervais benyttede lejligheden til at spørge Mel Gibson: Hvad betyder sugar tits? Det skulle være en reference til noget, som australieren sagde til en kvindelig politibetjent i 2006.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok