TV: Goodmans nye film holdt hemmelig i årevis: Nu har den bio-premiere

TV: Goodmans nye film holdt hemmelig i årevis: Nu har den bio-premiere

I dag får "10 Cloverfield Lane" dansk biograpremiere

Det er svært at holde på hemmeligheder i Hollywood - men det er lykkes for disse tre skuespillere: Mary Elizabeth Winstead, John Goodman og John Gallagher Jr.

De har nemlig optaget filmen "10 Cloverfield Lane" i al hemmelighed, og det er først nu, hvor filmen får biograf-premiere, at sløret er blevet løftet. 

- Da vi lavede filmen, var vi en slags osteklokke. Vi var på filmsettet hver dag, vi snakkede kun med hinanden og havde ingen kontakt til folk uden for filmen. Så det var nemt at holde hemmeligt, da vi filmede, siger en af de tre hovedpersoner Mary Elizabeth Winstead. 

- Men i tiden efter filmen har det været svært at prøve at forklare folk, hvad filmen handler om uden at afsløre for meget. Men jeg er glad for, vi kunne holde det hemmeligt så længe, som vi kunne, siger hun. 

LÆS OGSÅ: Breaking Bad-stjernens nye serie får dansk premiere

Mystikken omkring filmen har også været god for John Gallegher Jr., som er kendt fra tv-serien "The Newsroom". 

- Jeg er virkelig vild med ideen om, at man bare kan kaste sig ind i et projekt uden at bekymre sig om folks forventninger, eller hvad folk siger. Fordi vi lavede den i et lille, lukket rum, så kunne vi tabe os selv i projektet og nyde at arbejde sammen, siger han.

50 kilo lettere: John Goodmans vilde vægttab50 kilo lettere: John Goodmans vilde vægttab

Skuespillerveteranen John Goodman er linket til den oprindelige "Cloverfield", for hans rolle arbejdede i Tagruato Corporation, der spillede en rolle i den første films monsteropdagelse. Men den 63-årige skuespiller ved ikke meget mere om sammenhængen end de mange fans. Derfor var det også nemt at holde den nye film hemmelig.

- Jeg er lidt ligeglad, for jeg snakker alligevel ikke med folk. Men det var nemt at holde hemmeligt, for vi var kun os tre. Og vi var gode til at holde munden lukket. Vi var som en lille klub, der mødtes hver dag, siger han.

"10 Cloverfield Lane" har premiere i dag.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok