banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Den fjerde sæson af "Suits" kan nu ses i den danske Netflix.

Suits: Ny sæson ligger klar til danskerne

Danskerne kan nu endelig se den fjerde sæson af serien "Suits".

Er du fan af serien "Suits"? Så er det med at åbne din Netflix-konto, hvor fjerde sæson af den populære amerikanske serie netop er lagt ud til de danske brugere.

I serien følger man advokattalentet Mike Ross og topadvokaten Harvey Specters fælles parløb mod toppen af juraverdens fødekæde samtidig med, at de forsøger at dække over den fælles hemmelighed, at Mike Ross slet ikke er færdiguddannet advokat og derfor ikke må bestride sit job.

LÆS OGSÅ: Netflix: House of Cards fortsætter i 2017

Mike Ross’ hemmelighed fylder en del af serien, og i et interview med ScreenRant har Patrick J. Adams, der spiller rollen som Mike Ross, tidligere fortalt, at han er lidt træt af sin egen karakters hemmelighed.

- Jeg ville elske, hvis han kunne blive befriet fra det pres, som hemmeligheden lægger på ham. Det er den eneste ting, der holder ham tilbage. Jeg gad godt se, hvad der ville ske med Mike, hvis han omsider kunne leve et liv uden hemmeligheder, sagde han.

LÆS OGSÅ: Datoen klar: Nu kommer sæson 4 af Orange is the New Black

Serien har været nomineret til flere priser siden premieren i juni 2011, og traditionen tro har danskerne måtte vente lidt længere end amerikanerne, der allerede kunne se sæson fire i slutningen af 2014 og starten af 2015. Sæson fem nærmer sig netop nu sin afslutning i USA.

Den gode nyhed for seriens fans er til gengæld, at "Suits" allerede er blevet forlænget med en sjette sæson.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok