banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Langt størstedelen af rejsen er drengene alene på båden, nu kommer vi endeligt til at se, hvordan det fungerer.

Store forandringer på Havana

Næste uges afsnit af det populære TV 2 program "Kurs mod fjerne kyster" er lavet uden hjælp fra mor, far eller TV 2

Rigtig mange danskere samles foran fjernsynet tirsdag aften klokken 20, når familien Erichsen inviterer med på eventyr. Normalt er det Mikkel Behas stemme der guider os igennem programmet, men på tirsdag vil det være Emil.

Næste uges afsnit er nemlig lavet og planlagt af drengene selv. Hverken mor, far eller TV 2-fotograf er påmønstret på Havana. Det er Emil og Theis selv, der filmer det hele, og som sagt også Emil der er fortællerstemmen.

LÆS OGSÅ: Krigen-instruktør krydser fingre for pilou: Jeg savner ham!

- Emil og Theis har jo altid hjulpet med at filme og sådan, og vi synes de havde talent. Derfor ville vi gerne prøve at lade dem stå med det hele selv og se hvordan det endte, fortæller Nikolaj Daugberg, der er redaktør på Kurs mod fjerne kyster til HER&NU.

Artiklen fortsætter under billedetMikkel Beha har for nyligt taget en pause på ubestemt tid fra sit job på Go' morgen Danmark, for at hellige sig Havana og arbejdet med at lave "Kurs mod fjerne kyster". Foto: Hannelore Dörner

Nikolaj Daugberg er rigtig godt tilfreds med programmet. Han synes, det giver meget bedre indblik i, hvordan den helt almindelige hverdag ser ud på Havana, samtidig med at det er blevet mere råt og mindre planlagt, på den måde der gør, at man føler sig mere til stede som seer.

LÆS OGSÅ: Her er Emils fremtidsplaner

- Det var lidt et eksperiment. Men vi ville jo gerne vise seeren, hvad der sker når mor og far ikke er på båden. Opfører de sig anderledes? Tager de flere chancer? Hvordan er stemningen? Drikker de mere? Den slags ting, og det synes jeg er lykkedes, fortæller redaktøren.

Faktisk synes TV 2, at det er lykkedes så godt, at de ikke afviser, at der bliver flere af den slags programmer, hvis vi får lov til at følge drengene endnu en sæson.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-stjerne har mistet sin far: Jeg troede, han var helbredt

Se med på tirsdag, hvor en af drengenes helt store undervandsønsker går i opfyldelse.    

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok