banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Stjerne klar til Prison Break-comeback

De vigtigste brikker til en genopstandelse af "Prison Break"-serien er ved at falde på plads

Nedtællingen ER begyndt til en fortsættelse af "Prison Break", og meget tyder på, at det bliver med stort set alle de væsentlige skuespillere tilbage i rollerne.

Wentworth Miller og Domnic Purcell har længe været bekræftet til at genoptage rollerne som Michael Scofield og Lincoln Burrows, mens der til gengæld har manglet underskrifter fra en del af af seriens andre bærende skikkelser.

Nu er Sarah Wayne Callies dog på plads, så hun kan gentage rollen som Sara Tancredi.

Prison Break punkterer kærlighedshistoriePrison Break punkterer kærlighedshistorie

Optagelserne til "Prison Break" starter allerede i næste måned i Vancouver, så producerne har travlt med at få de sidste aftaler på plads med skuespillerne.

At det har trukket ud med Sarah Wayne Callies, der har en af seriens bærende roller, skyldes hendes hovedrolle i tv-serien "Colony". Den er netop blevet forlænget med en sæson to, og så blev det en udfordring at finde plads til begge projekter i hendes kalender.

Det skulle dog nu være lykkedes, og alene fordi den nye sæson af "Prison Break" kun er sat til at blive på ni afsnit.

LÆS OGSÅ: Ikke flere mordsager: Nu slutter Bones

Hun kan få følgeskab af Robert Knepper, Rockmond Dunbar og Amaury Nolasco, der ligeledes havde store roller i den oprindelige serie og som man meldes tæt på at have aftaler på plads med.

Der er ikke bekræftet, hvad seriens forlængelse kommer til at handle om, men FOX, der står bag, har dog afsløret så meget, at den starter noget tid efter afslutningen på den originale serie.

LÆS OGSÅ: Prison Break-stjernen om comeback: Det er uvirkeligt

Sara har lagt tiden med Michael bag sig, overbevist om at han er død, og er nu gift med Scott Ness, spillet af Mark Feuerstein.

- Så dukker der tegn op, der indikerer, at Michael er i live, og Sara og Lincoln går i gang med at planlægge den største flugtaktion nogensinde, lyder det fra tv-selskabet.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok