Stjerne i Kina - men kun få tror på Veronica i aften
Det bliver dyrt for bookmakerne, hvis Veronica vinder. Hvis du satser en krone på Bet365 får du 101 kroner igen. Smider du en krone på Simone, får du 2,25 kroner igen.

Stjerne i Kina - men kun få tror på Veronica i aften

Veronica Jensen har optrådt ved koncerter med navne som Adam Lambert og Will.i.am.

- Jeg er mega spændt og selvfølgelig fyldt med nerver, men det er på den gode måde. Jeg er så glad hele tiden. Det er kæmpe stort at være med til det her.

Sådan lyder det fra Veronica Jensen, der i aften går på scenen ved det danske Melodi Grand Prix under navnet "Veronicas Illusion". Spørger man bookmakerne har den unge jyde ikke en chance. Faktisk ender hun på en sidsteplads ifølge bookmakere som Danske Spil og Bet365, og det kan undre, for i modsætning til mange af konkurrencens andre deltagere har Veronica Jensen allerede en karriere kørende.

- Min kæreste fik arbejde i Kina, og det ville jeg gerne støtte, så jeg tog med. Men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke er en housewife, der bare sidder og kigger. Jeg så, hvordan Michael Learns to Rock er kæmpe store derovre, og så tænkte jeg, at det ville jeg også blive, griner hun.

LÆS OGSÅ: Sophias krise inden Melodi Grand Prix: På antibiotika og opiumsdråber

Det skulle vise sig at være sværere end forventet for den håbefulde dansker. Uden et pladeselskab i ryggen eller kendskab til det asiatiske musikmarked løb hun panden mod muren, indtil hun fik en hjælpende hånd fra netop Michael Learns to Rock.

- Mine forældre skulle til koncert med dem hjemme i Støvring, så de tog kontakt til bandet og spurgte, om ikke de kunne hjælpe deres datter, som prøvede at slå igennem i Asien. Så tog de kontakt til mig på Skype og gav mig nummeret på deres manager, som måske kunne hjælpe, fortæller Veronica Jensen.

Artiklen fortsætter under sangen

Efter at have snakket for sin syge moster, som hun formulerer det, og ventet i to nervepirrende uger, skrev hun kontrakt med en asiatisk afdeling af EMI.

- Det tog lidt tid at komme i gang, men nu har jeg været på en ‘blended tour’, som de kalder det, med vestlige og asiatiske artister. Tænk engang at se en plakat med navne som Kelly Rowland, Adam Lambert, Wil.i.am og så mig. Ganske vist med væsentligt mindre bogstaver end deres, men alligevel, griner hun.

LÆS OGSÅ: Kristel fra X Factor vil vinde Melodi Grand Prix

Siden erobrede hun den amerikanske Billboards dance-hitliste med singlen “Indestructible”, der gik i top-10. Et nummer hvis succes også blev til på lidt af en tilfældighed.

- Jeg var så heldig, at Beyoncés producer, DJ Escape, gerne ville remixe mit nummer. Da hans navn stod på det, spærrede folk pludselig øjnene op, griner hun og siger om sin egen berømmelse i Asien.

- Jeg er ikke Michael Jackson derude, men det er stadig stort. Selv om folk måske ikke kender mig herhjemme.

Og netop det manglende kendskab til den kønne dansker kan være årsagen til bookmakernes manglende tiltro, mener hun.

- Vi har skuespillere og "X Factor"-deltagere med, så jeg er pænt meget underdog. Folk aner ikke, hvem jeg er, og jeg kan godt forstå, hvis folk hepper på dem, de kender. For mig er det bare stort at få lov at være med. Nu er det jo familie og venner, der skal se mig, så jeg føler mig bare priviligeret over, at jeg får lov at være med, siger hun.

Veronica Jensen går på scenen som nummer fem med sangen "The Wrong Kind".

LÆS OGSÅ: Grand Prix-skandale: DR fyrer jurymedlem

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok