Stammeren fra X Factor: Jeg drømmer om en pige

X Factor

Stammeren fra X Factor: Jeg drømmer om en pige

I aftenens program stiftede vi bekendtskab med den 18-årige Daniel fra Odder.

"X Factor"-værten Sofie Linde måtte springe ind og præsentere Daniel Meyer for dommerne i aftenens program. Og hun bad dem samtidig om ikke at belaste den 18-årige med spørgsmål, men blot lade ham optræde.

LÆS OGSÅ: WAUW: 26-årige Anders imponerer "X Factor"-dommerne

Daniel er stærkt stammende - og det kræver store anstrengelser for ham at udtale ord og sætninger i en uafbrudt talestrøm. Men når han så får adgang til at folde sig ud med instrumenter og sang, så forsvinder lidelsen som dug for solen.

- Musikken hjælper mig med at slappe af og gør mig glad. Det er fedt at spille musik, men desværre er det så forfærdeligt svært at leve af det, siger "X Factor"-debutanten og fortsætter:

- Der findes ingen direkte kur mod at stamme. Lægevidenskaben har ikke en gang fastslået, om det er en fejl i hjernen eller på stemmebåndet. Men der arbejdes på sagen, så man har da lov at håbe.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Mor-Theresia fortæller om Rachels svære tid

Forældrene til 18-årige Daniel fra Odder opdagede allerede hans stammen, da han var blot  fem år gammel. Han håber på, at det i fremtiden kan blive bedre med tiden.

- Jeg drømmer om, at jeg ikke skal have det nederen og om at lave noget, jeg elsker at lave. Og så vil jeg gerne finde en fucking sød pige, som jeg kan dele det hele med, siger Daniel, der tidligere brugte meget tid at game:

- Jeg var blevet vold god til "League Of Legends" og kunne nok være blevet pro, men jeg vil også gerne have et liv, fortsætter aftenens "X Factor"-debutant, der i stedet satser på musikken.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-Stephanie har fået ny kæreste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder om de kendte og kongelige. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok