Tom Hiddleston spiller hovedrollen som Jonathan Pine

Sexscene i Susanne Bier-serie tænder seerne

Der var flere engelske seere som havde svært ved at sove, efter de havde set Tom Hiddlestons sexscene i ”The Night Manager”

Han har spillet halvguden Loki, Henrik 5. af England og Charles Darwin, men hvis folk ikke har lagt mærke til britiske Tom Hiddleston før, så er han i den grad brændt fast på nethinden efter sidste afsnit af ”The Night Manager”.  

LÆS OGSÅ: 23-årig Star Wars-stjerne kan blive den nye Lara Croft  

I den populære Susanne Bier-serie har der længe været bygget op til en romance mellem Jonathan Pine (Hiddleston) og Jed Marshal (Elizabeth Debicki) og seerne blev ikke skuffede i sidste afsnit. Her havde de to karakterer en hed, hed scene og det har sat de engelske kvindehjerter i brand.  

Tom Hiddleston sin nøgne bagdel frem og det har skabt stor glæde - selvom det også har sine negative sider for et par af de kvindelige fans.  

LÆS OGSÅ: Susanne Bier hitter i udlandet: Over seks millioner så første afsnit af hendes nye serie 

- Tom Hiddlestons numse påskønnelses-tweet, skriver Twitter-brugeren FairleyyShannon.

- Hvor længe mon der går, før Tom Hiddlestons bagdel får sin egen Twitter-konto?, spørger brugeren Dolphin Driver.

LÆS OGSÅ: Ricky Gervais skamroser dansk tv

Fans af serien har de seneste dage fået fornyet håbet om, at der kan komme en fortsættelse af serien. ”The Night Manager” bygger John Le Carrés roman af samme navn fra 1993 og han har nu ifølge Metro givet lov til, at hans karakterer bruges udover hans eget forfatterskab. Dermed baner det vej for at Susanne Bier og Tom Hiddleston kan fortsætte samarbejdet.  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok