Serie-stjerne får comeback i The Big Bang Theory
Sara Gilbert (i midten) vender tilbage til The Big Bang Theory.

Serie-stjerne får comeback i The Big Bang Theory

Der bliver gensyn med flere velkendte ansigter, når afsnit 200 af Big Bang Theory ruller over skærmen

Mens der fortsat spekuleres i, hvorvidt The Big Bang Theory nærmer sig sin afslutning, så har holdet omkring den yderst succesfulde tv-serie lagt sig i selen for at gøre noget særligt ud af afsnit 200.

Det får amerikansk premiere 25. februar og kommer til at byde på comeback til flere af de skuespillere, der tidligere har optrådt i serien.

LÆS OGSÅ: The Big Bang Theory nærmer sig sin afslutning – måske

Ikke mindst Sara Gilbert, der var en tilbagevendende skikkelse i de første sæsoner. Hun spiller Leonards eks-kæreste Leslie Winkle. Hendes seneste optræden var i sæson 3, men nu vender hun tilbage i det afsluttende afsnit af sæson 9.

LÆS OGSÅ: Her står verdens bedst betalte tv-skuespillerinde

Sara Gilbert fik sit gennembrud som datteren Darlene i tv-serien "Roseanne" i 90'erne, og har siden også kunnet opleves i "Skadestuen", "Twins" og "Bad Teacher".

Hun er ikke den eneste, der får comeback, når The Big Bang Theory rundes af sidst i denne måned. Christine Baranski er tilbage i rollen som Leonards mor Beverly, mens der også bliver gensyn med Wil Wheaton i en karikeret version af sig selv.

LÆS OGSÅ: Gilmore Girls er tilbage - Her er hvad der venter

Og så har den ældre generation af The Big Bang Theory-fans iøvrigt udsigt til et uventet gensyn med skuespilleren Adam West. Det var ham, der spillede Batman i slutningen af 60'erne og senere fortsatte som stemmeskuespiller, da superhelten blev tegneseriefigur i 70'erne og 80'erne.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok