SE BILLEDERNE: Nu starter optagelserne til årets julekalender

SE BILLEDERNE: Nu starter optagelserne til årets julekalender

DR har i år en eventyrlig ny julekalender

De gamle eventyr skal pudses af, når DR til jul viser deres nye julekalender for de 8-16-årige. Julekalenderen ”Den anden verden” handler om tvillingerne Sara og Anna på 14 år. De to piger lever i den virkelige verden, men kan komme ind i en eventyrverden, hvor Sara møder Prinsen, mens Anna oplever andre eventyr.

LÆS OGSÅ: Frem med lommetørklæderne: Her er de nye klip fra En-to-tre-nu! 

Artiklen fortsætter under billedetAndreas Jessen som Prinsen og Caroline Vedel som Sara. Foto: Carsten Andersen/DR

I eventyrverdenen fletter Brødrene Grimms eventyrlige fortællinger sig ind i historien om de to almindelige piger, når de møder de udfordringer som hører teenageårene til.

- Mange af temaerne i Brødrene Grimms eventyr handler om at gå fra at være barn til voksen, og de udfordringer, der hører med til det. Så ved at blande eventyret og historien om de to almindelig piger får vi et ekstra lag til historien om at være teenager, producenten Andreas Hjortdal til DR.

LÆS OGSÅ: Prinsesse eller ej 3 er på vej  

Artiklen fortsætter under billedetDet eventyrlige univers ses tydeligt i kostumerne. Foto: Carsten Andersen/DR

Julekalenderens hovedforfattere Nikolaj Scherfig og Bo Hr. Hansen har tidligere stået bag julekalenderne ”Jesus og Josefine” og ”Mikkel og Guldkortet”.

Sara og Anna spilles af Caroline Vedel og Fanny Bornedal (Ole Bornedals datter). Andreas Jessen spiller Prinsen, mens Christine Albeck Børge, Lars Brygmann og Dan Zahle også optræder i julekalenderen. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok