banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Schwarzenegger klar til ny Terminator-film

Paramount har taget efterfølgeren til "Terminator Genisys" ud af kalenderen, men Arnold Schwarzenegger tror stadig på filmen.

Terminator Genisys markerede starten på en ny Terminator-triologi. Publikum tog godt i mod filmen, og den tjente godt – 440 millioner dollars på billetsalget. Kritikerne derimod tog ikke godt i mod den, kritikerne sagde blandt andet, at den var ideløs og fuld af tåkrummende klicheer.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang har købt drømmehuset

Om det er derfor vides ikke, men Paramount har i hvert tilfælde taget efterfølgeren af plakaten.  Det er dog ikke noget, der tager håbet fra Terminatoren, der i et interview med Channel 9 Australia siger:

- Jeg glæder mig til at lave næste film, helt bestemt, skriver Den of Geek.

Artiklen fortsætter under billedetArnold Schwarzenegger er efterhånden en ældre herre, men det stopper ham ikke fra at holde hans kendetegn, den muskuløse krop, ved lige. Foto: All Over

LÆS OGSÅ: Kurs mod fjerne kyster: Emil i livsfare

Muskelbundtet var dog meget hemmelighedsfuld omkring det hele og nævnte ikke noget om datoer eller instruktør. Filmselskabet har endnu heller ikke puttet filmen tilbage på plakaten.

LÆS OGSÅ: Svensk komiker: Det gik helt galt i Danmark

Om det bare er Arnold Schwarzenegger, der drømmer, må tiden vise. Ellers må han, ligesom Terminator, sendes tilbage i tiden, og lave om på hvad end der gik galt.    

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok