Sarah Michelle Gellar genoptager sin rolle i Sex Games

Sarah Michelle Gellar genoptager sin rolle i Sex Games

Når Sex Games bliver til en ny serie, er Sarah Michelle Gellar at finde på rollelisten

I den originale ”Sex Games” udsatte de to stedsøskende Kathryn Merteuil og Sebastian Valmont den unge Annette Hargrove for forfærdelige ting og nu er Kathryn Merteuil klar til at fortsætte sin hærgen, men denne gang er offeret Annette Hargrove og Sebastian Valmonts søn, Bash Casey.

LÆS OGSÅ: Han er den nye Johnny i Dirty Dancing 

Sarah Michelle Gellar har offentliggjort på sin Instagram-profil, at hun er klar til at genoptage sin rolle som den intrigante Kathryn Merteuil.

 

- Kathryn Merteuil er tilbage!!! Jeg er glad for at kunne fortælle, jeg vil slutte mig til dem på den nye #Crueltv, skriver hun til billedet, hvor hun tilbage i 1999 og nu står sammen med filmens instruktør Roger Kumble og filmens producer Neal H Moritz.

LÆS OGSÅ: Oscar-håb: Jeg blev hånet for min debut   

Serien ”Cruel Intentions” kommer til at foregå i nutiden og følger Kathryn som forsøger at overtage magten i Valmont International og få Sebastians søn ned med nakken. Ifølge Deadline omtales Sebastian som afdød, så fans af den gamle film skal ikke regne med at se Ryan Phillippe i serien.

Der er ingen forventninger om, at Reese Witherspon vil genoptage sin rolle, men på rollelisten finder man i stedet navne som Sophina Brown (Shark) og Samantha Logan (The Fosters).     

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok