Julie Zangenberg afslører datoen for sit nye program

Julie Zangenberg afslører datoen for sit nye program

Skuespilleren afslører datoen overfor HER&NU

Julie Zangenberg starter i dag prøver på Tivolis opsætning af musicalen ”Hairspray”, men hun skal ikke kun koncentrere sig om dansetrin og sang det næste stykke tid. Julie har nemlig et helt nyt madprogram på vej og nu løfter skuespilleren for, hvornår danskerne kan følge hende i køkkenet.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne: Jeg har været utrolig heldig   

- Mit madprogram får premiere den 10. februar. Det sidste jeg har hørt angående titel, er ”Julies madselskaber”. I forbindelse med programmet har vi lavet et webunivers, hvor man skal begynde og få en fornemmelse af det, men jeg har set første afsnit og jeg er meget, meget stolt og spændt på det kommer ud. Jeg tror, at alle kvinder vil kunne bruge det her program. Det håber jeg, siger den madglade skuespiller til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Sarah-Sofie Boussnina forlovet  

Julie Zangenberg elsker at lave mad og glæder sig til at dele den glæde med Danmark, men det store madglæde sætter hende også i et ”dilemma”, for der er så mange muligheder for god mad, at hun ikke kan vælge sin favoritret at frembringe i køkkenet.

 - Det er svært. For mig er det hele tiden den her balance. Jeg elsker mad, jeg elsker bearnaise, kager, lasagne, al mad, men jeg bliver nødt til - især hvis jeg skal kunne danse rundt let på tå i Hairspray – at der er balance. Så i programmet kommer vi ind på de her guilty pleasures, italiensk mad og fødselsdagsfejring, meget festligt, men vi kommer også ind på mad man kan lave i hverdagen, så man kan tillade sig at fyre den lidt mere af i for eksempel weekenderne. Så der er en meget god balance mellem noget sundt og alt det lækre, men jeg har også et program som handler om stop madspild, hvor man kan lære, hvad man kan gøre for at få det bedste ud af køleskabets indhold, siger Julie Zangenberg.  

Programmet bliver sendt på Kanal 4

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok