banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Alexandre Willaume.

Rita-stjerne i ny Luc Besson-film

Luc Besson skal instruere den stort opsatte filmatiseringen af tegneserien om Linda og Valentin, og dermed blandt andet arbejde med den danske skuespillerAlexandre Willaume

I tv-serien "Rita" kender vi ham som skolelæreren Jonas, der bliver romantisk involveret med den ligefremme, kvindelige hovedrolle. Og noget tyder på, at udenlandske castere har holdt skarpt øje med skuespilleren Alexandre Willaume, for nu gør han karriere uden for Danmarks grænser.

- Det fedeste ved at arbejde i udlandet er, at jeg ikke har nogen historie med mig. Jeg føler mig ikke sat i bås herhjemme, men det er sjovt at prøve det der med, at ingen kender mig, siger 43-årige Alexandre Willaume.

LÆS OGSÅ: Willaumes overraskelse til ungerne: Juleferie i varmen

Og der er fuld fart på udlandseventyret. For ud over den britiske tv-serie "Home Fires", der foregår under Anden Verdenskrig, har den danske charmør nemlig også landet en rolle i filmatiseringen af tegneserien, som på dansk hedder "Valentin og de tusinde planeters imperium".

Filmen har ifølge skuespilleren et budget på intet mindre end 180 millioner dollar og instrueres af franske Luc Besson, som blandt andet står bag "Taken"-filmene med Liam Neeson i hovedrollen.

- Jeg må desværre ikke sige så meget om min rolle. De slår mig ihjel, hvis jeg siger for meget, joker skuespilleren og trækker en finger hen over sin hals.

Artiklen fortsætter under billedetLuc Besson (i midten) har arbejdet sammen med nogle af de største stjerner i Hollywood. Her er det Tommy Lee Jones og Robert DeNiro, som han lavede "Farvel til mafiaen" sammen med i 2013. Foto: All Over

Alexandre Willaume må således ikke afsløre detaljerne for sin andel i science fiction-sagaen om Linda og Valentin, men ifølge imdb.com er både Clive Owen, modellen og skuespillerinden Cara Delevingne og sangerinden Rihanna allerede på rollelisten.

- Jeg er med, men jeg ved slet ikke, hvor meget man kommer til at se mig, uddyber Willaume.

LÆS OGSÅ: Alexandre Willaume siger stop: Slut med skurkeroller

De mange arbejdsforpligtelser i udlandet har betydet for familiefaderen Alexandre Willaume, at han har gjort store ofre på mængden af kvalitetstid med konen og børnene. Men heldigvis blev der for nylig rådet bod på det med en flere uger lang ferie i Thailand.

- For første gang i lang tid var der ingen undskyldninger for ikke at gå med ned at se en eller anden søpølse på stranden, og det var bare så fedt at kunne sige ja uden forbehold over for mine to drenge, siger Alexandre Willaume.

LÆS OGSÅ: Dansker skal instruere overnaturligt Hollywood-drama

Filmen om Valentin og de tusinde planeters imperium får premiere i 2017.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok