banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
17-årige Reem Hamze har lagt sig i spidsen hos bookmakerne.

Reem fik et chok: Meldte mig ikke selv til X Factor

Det var søsteren og kusinen, der meldte den unge storfavorit til "X Factor".

17-årige Reem Hamze har imponeret stort i dette års "X Factor", hvor hun allerede ligner et godt bud på en samlet vinder. Det er da også hende, som blandt andre Danske Spil peger på, men det preller af på den unge sangerinde.

- Jeg læser ikke artiklerne, for jeg vil ikke lægge pres på mig selv. Hvis du kan lide mig, kan du lide mig, hvis ikke er det også helt ok. Jeg er overhovedet ikke noget konkurrencemenneske - jeg kan bare godt lide at udfordre mig selv, siger hun i et interview med metroxpress.

LÆS OGSÅ: X Factor: Det skal de synge fredag aften

Her fortæller Reem Hamze også, at hun faktisk har været syg siden sin audition, og at det først er nu, hun er blevet rask og for alvor klar til at gå på scenen i et program, hun ikke selv valgte at deltage i.

- Jeg havde aldrig turdet tilmelde mig "X Factor", så jeg fik et chok, da min søster og kusine pludselig sagde, at de havde gjort det, og at jeg havde en uge til at forberede mig til precasting. Jeg har aldrig tænkt over, at jeg ville være god til at synge og har aldrig fået sangundervisninger, så det er vildt sjovt at lære det nu, siger Reem Hamze.

LÆS OGSÅ: Her er afløseren for X Factor

Temaet for aftenens liveshow er 'sange fra deltagernes fødeår', hvor Reem Hamze har valgt at synge TLC's 'No Scrubs'.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok