"Morgenvandrerens rejse" fra 2010 bliver ikke den sidste i Narnia-sagaen.

Producer: Narnia-sagaen fortsætter

Tre film er det blevet til i Narnia-sagaen, og det slutter ikke der.

Det er godt fem år siden at tredje film i Narnia-sagaen "Morgenvandrerens rejse" havde dansk biografpremiere, og dermed også den nu klart længste ventetid på en fjerde film.

Nu tyder noget på, at ventetiden dog ikke er forgæves for fortsættelsen rykker tættere og tættere på virkelighed. Allerede sidste år kunne manuskriptforfatteren David Magee, der blandt andet stod bag "Life of Pi" og "Finding Neverland", afsløre, at han havde lagt første hånd på et udkast til "Sølvstolen".

LÆS OGSÅ: De kan afløse Harrison Ford som Han Solo

Herefter har der været ualmindeligt stille om projektet, men filmplanerne er langt fra lagt i skuffen, afslører producer Mark Gordon over for The Collider.

Til gengæld bliver der så heller ikke tale om en egentlig fortsættelse, men en form for genfødsel af Narnia-sagaen, hvilket betyder, at der ikke er udsigt til et gensyn med de skuespillere, der var med i de tre første film.

- Nej, det bliver helt nyt, fastslår Mark Gordon, der sætter et helt nyt hold både foran og bag kameraet, ligesom nogle helt nye karakterer fra Narnia-universet vil få fremtrædende roller.

LÆS OGSÅ: Husker du Rue fra Hunger Games? Hun er blevet stor

Mark Gordon er selv ny som producer efter at hans selskab sammen med C.S.Lewis Company overtog rettighederne i 2013, og beslutningen om at skabe en ny begyndelse på sagaen kommer derfor heller ikke helt overraskende.

Til gengæld kommer man næppe helt uden om i hvert fald at fastholde nogle af de kendte karakterer, hvis man vil følge det skrevne forlæg fra forfatteren C.J. Lewis.

LÆS OGSÅ: Ny Hunger Games-film? - Det bliver uden mig!

I "Sølvstolen" leder en nu aldrende kong Caspian efter sin søn, prins Rilian. Løven Aslan udpeger skoleeleverne Eustace og Jill til at finde ham. I den seneste "Morgenvandrerens rejse" blev Eustaces rolle spillet af Will Poulter, mens Ben Barnes spillede rollen som Caspian. Liam Neeson lagde stemme til Aslan.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok