banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Wentworth Miller vender tilbage i rollen som Michael Scofield.

Prison Break-stjernen om comeback: Det er uvirkeligt

Skuespilleren bag Michael Scofield i succes-serien Prison Break havde ikke forestillet sig, at han nogensinde skulle spille rollen igen

Det blev fulgt af et dybt suk fra et stort antal fans, da Prison Break sluttede i 2009. Dramaet sluttede voldsomt med Michael Scofields død og de færreste havde rigtigt troet på, at serien kunne genopstå.

Mindst af alt Wentworth Miller, der spillede rollen som Michael Scofield.

LÆS OGSÅ: Fox bekræfter: Prison Break vender tilbage - her er hvad der venter

- Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi her fem-seks år senere får mulighed for at genoptage de roller, forklarede han i forbindelse med en fotosession på Times Square for hans anden store tv-serie "Legends of Tomorrow".

- Men det er fantastisk og et privilegium, slog han fast.

LÆS OGSÅ: Det nye X-Files får dansk tv-premiere

Han holder, ligesom resten af holdet bag Prison Break, kortene yderst tæt til kroppen, hvad angår plottet i den kommende serie og ikke mindst den udfordring, det bliver at få bragt Michael Scofield tilbage fra de døde.

For tilbage, det er han.

- Paul (Seriens skaber Paul T. Schreung, red.) har sikret sig, at Michael ikke døde. Den karakter er i høj grad i live, forklarede Fox-direktør Paul Newman for nyligt.

LÆS OGSÅ: Datoen klar: Nu kommer sæson 4 af Orange is the New Black

Foruden Wetworth Miller er også Dominic Purcell tilbage i rollen som Lincoln Burrows.

Optagelserne til den nye sæson af Prison Break, der ventes at blive på 8-10 afsnit, starter senest i april og der bliver premiere på et tidspunkt inden for det efterfølgende år.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok