banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Prinsesse eller ej 3 er på vej

Det er over 10 år siden, at Mia Thermopolis fandt ud af, at hun er arving til tronen i Genovia, og nu får vi mulighed for at se, hvordan det går med at være prinsesse.

Mange piger har drømt om at arve et kongerige og de dertilhørende kjoler og smykker, men det sker desværre sjældent. Ikke desto mindre skete det for Mia Thermopolis i filmen ”Prinsesse eller ej”. Filmen blev efterfulgt af en 2’er i 2004, og derefter levede Mia Thermopolis lykkeligt til sine dages ende.

LÆS OGSÅ: Disney bekræfter: Harrison Ford tilbage i rollen som Indiana Jones

Det gør hun forhåbentlig stadigvæk, men det stopper ikke instruktøren Garry Marshall og hovedrolle indehaveren Anne Hathaway i at snakke om en 3’er:

- Jeg var sammen med Anna Hathaway for et par uger siden, og det virker til, at vi begge er interesseret i en ”Prinsesse eller ej 3”, der skal foregå på Manhatten. Anne Hathaway er højgravid lige nu, så vi må vente til, hun har født, og så tror jeg, vi laver den, fortæller Garry Marshal til People.

LÆS OGSÅ: Hot date: Alex flirter med professor

Om prinsen på den hvide hest, Nicholas Devereaux spillet af Chris Pine, skal med til Manhatten vides endnu ikke:

- Måske, men han er jo ret stor nu, siger Marshall.

LÆS OGSÅ: Søren Fauli køber kollegas hus for tocifret millionbeløb

Stor eller ej, så har Chris Pine fortalt en fan at han gerne vil vende tilbage til Genovia.

Hvornår de starter optagelserne, vides ikke, Anne Hathaway er som sagt gravid og tager højst sandsynlig barsel efter babyens ankomst. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok