banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Svampebob Firkant er tænkt som resultatet af atomprøvesprængningerne på Bikini-øerne. Serien foregår på Bikinibunden, hvor de radioaktivestoffer er faldet ned.

Pause fra feriebørnene: Nickelodeon lancerer ny app

Hvis du er ved at løbe tør for ideer, til hvad du kan lave med børnene, og måske bare trænger til en lur. Så kan du nu downloade Nickelodeons app, hvor børnene kan se meget af indholdet fra Tv-kanalen ganske gratis.

Det er uge syv, og børnene har fri fra skole. Måske har I allerede været ved vandet og kaste med sten, og I har nok også set de fleste børnefilm på Netflix. Idearkivet er ved at nå bunden, og der er stadig fem fridage tilbage.

LÆS OGSÅ: Hr. Weise fra Badehotellet er også Svampebob Firkant

Frygt ej! Det digitale arkiv med børne-tv er blevet større, da Nickelodeons app nu også er tilgængelig i Danmark. App'en er gratis at hente, og det samme er al indholdet i app’en.

Artiklen fortsætter under billedetApp’en er designet i tæt samarbejde med børn, og har vundet en Emmy for bedste brugeroplevelse og design. Foto: Nickelodeon

Nickelodeon er et af de største underholdningsbrands for børn og er blandt andet dem der står bag ”Svampebob Firkant”, ”Teenage Mutant Ninja Turtles” og ”Dora Udforskeren”. Udover de populære tegneserier vil der i app’en også være spil og quizzer, der alle vil være med kendte ansigter fra Nickelodeon-universet.

LÆS OGSÅ: Nu kommer Løvernes Konge-serie til Danmark

App'en vil blive opdateret dagligt, med spil, quizzer eller med ”behind the scenes”-klip og er tilgængelig både på IOS- og Andriod-enheder.     

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok