Oscar-arrangører forbyder takketaler
Eddie Redmayne skal have en sjov anekdote med sig på scenen, hvis han igen i år modtager en Oscar. Han fik den sidste år, og er nomineret igen i år.

Oscar-arrangører forbyder takketaler

Jeg vil gerne takke min mor, min far, min agent, min nabo, min tandlæge …

Årets prestigefyldte Oscar-uddeling bliver uden et helt centralt og traditionelt element, når prisvinderne indtager podiet og mikrofonen. De må ikke komme med en klassisk takketale.

Arrangørerne meddelte mandag, til en middag for alle de nominerede, at de 45 tildelte sekunder på scenen skal bruges til at lavere noget mere meningsfyldt end en lang opremsning af tak, der er glemt lige så hurtigt som det er blevet leveret til publikum, kollegaer og tv-seere.

LÆS OGSÅ: Christiane blander sig i Oscar-krigen: Slap af og se indad

I stedet skal de nominerede alle aflevere en seddel med alle dem, som de gerne vil takke, og deres navne vil så rulle hen over bunden af tv-skærmen, mens de holder deres tale.

Opfordringen lyder i stedet, at Oscar-vinderne skal dele en anekdote eller levere en lidt mere følelsesladet reaktion på kåringen.

LÆS OGSÅ: Oscars tager e-cigaretten fra Leonardo Dicaprio

Om der også kommer dansk mulighed for at dele en anekdote afsløres 28. februar, hvor priserne uddeles og den danske film "Krigen" er blandt de nominerede i kategorien Bedste udenlandske film.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok