banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Nye stjerner på slottet: Rigtige venner

Deltagerne i "Stjernerne på slottet" var overraskede over, hvor tæt de kom på hinanden under optagelserne

På mandag blænder TV2 op for en ny omgang "Stjernerne på slottet". Denne gang er det skuespillerne Rasmus Bjerg, Dar Salim, Mille Lehfeldt, forfatter Sara Blædel og "Vild med dans"-dommeren Nikolaj Hübbe, der krænger deres sjæl ud sammen og fortæller om op- og nedture. HER&NU mødte tre af deltagerne, der alle var overraskede over, hvor tæt de kom på hinanden under optagelserne. Så tæt, at fem nye venskaber er opstået.

LÆS OGSÅ: Millionerne vælter ind til Christian Kjær: Fed formue 

Artiklen fortsætter under billedetSkuespillerne Dar Salim og Rasmus Bjerg er også en del af "Stjernerne på slottet", men begge var forhindret i at komme til pressemøde. Dar var i gang med filmoptagelser og Rasmus var på ferie med sin familie i USA. Foto: TV2

- Jeg kendte ikke nogen af dem på forhånd, men jeg er blevet venner med hele banden. Jeg synes, der er noget patetisk i at sige, at man er blevet venner, bare fordi vi har været samlet seks dage på Fyn - man bliver helt træt af at høre på sådan noget. Men sådan blev det. Vi sad og talte om ting, som ligger langt inde i en selv, og det gjorde, at vi klikkede helt vildt godt. Der skete et eller andet, fortæller Sara Blædel, og Mille Lehfeldt er fuldstændig enig.

- Det er ikke engang noget, vi er blevet betalt for at sige. Jeg havde ikke regnet med, at det ville blive så intenst. Det er næsten en kliché, men vi oplevede godt nok at komme ind på livet af hinanden. Det er jo et kunstigt skabt fællesskab, men det blev virkelig dybfølt og oprigtigt, siger den vordende mor, der sammen med krimiforfatteren fik rørt grine-musklerne.

-  De er vildt sjove. Jeg har ikke grinet så meget, som jeg gjorde i den uge, husker hun.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk filmer i New Zealand: Familien er med  

Også Nikolaj Hübbe beskriver sammenholdet og venskabet som noget af det bedste ved at være med i "Stjernerne på slottet".

Artiklen fortsætter under billedetDet var i den grad et glædeligt gensyn for Nikolaj Hübbe og Sara Blædel, der med det samme røg i favnen på hinanden. Foto: James Thisted

- Vi blev næsten til "De fem på skatteøen". Man kender ikke hinanden, men bliver hurtigt rystet sammen. Det endte med, at der var total lejrskolestemning til sidst, så det var nærmest sørgeligt, da det var færdigt.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-stjerne har mistet sin far: Jeg troede, han var helbredt

Efter programmet blev optaget i efteråret, har femkløveret holdt kontakten og set hinanden flere gange.

- Vi har holdt nogle middage, været til ”saunagus” ude hos Sara, og jeg har inviteret dem ind på teateret, fortæller Hübbe.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok