Bedrag vender tilbage til efteråret: Se de første billeder
Da vi forlod Nicky og Bimse i sidste afsnit af “Bedrag”, havde de fået lov at beholde et par af de stjålne millioner. Spørgsmålet er, om den iskolde svenske lejemorder P. alligevel kommer efter dem igen.

Bedrag vender tilbage til efteråret: Se de første billeder

DR er allerede i gang med at optage anden sæson af "Bedrag"

Allerede i efteråret vender "Bedrag" tilbage. Og lige nu er skuespillerne i fuld gang med at optage de ti nye afsnit. I sidste uge havde de en travl aften med location-optagelser i både Metroen, Københavns Lufthavn og lige ved DR Byen. Og Esben Smed, som spiller karakteren Nicky, var hovedpersonen i alle scenerne.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne bliver snart far 

Artiklen fortsætter under billedetNicky, som er kommet til penge, på vej ind i en lækker nyere Volvo.  Foto: Henrik R. Petersen

Han var dog næsten ikke til at kende under indspilningerne i lufthavnen. Her var han i jakkesæt og lignede en af de hårdkogte forretningsmænd fra Evergreen. Da Nicky senere skulle lave en scene med Bimse - spillet af Lucas Hansen - var han dog tilbage i sit velkendte drengerøvskluns.

LÆS OGSÅ: Hjemme hos Bedrag-stjernen Julie: Kreativ christianit

Artiklen fortsætter under billedet- Klar til optagelse? Næsten. En statist kom i vejen for Esben Smed tv., da en scene til den nye sæson af "Bedrag" skulle indspilles i Københavns Lufthavn. Foto: HEnrik R. Petersen

Selv om serien har trukket langt over halvanden million seere, og både Esben og Lucas er kommet på fornavn med hele Danmark, giver DR dem ikke Hollywood-behandling. Da optagelserne på Amager var færdige og holdet skulle tilbage til DR Byen, blev der sagt nej til at sende en bil. 

LÆS OGSÅ: Mød Lucas Hansen fra Bedrag: Bimse på hjemmebane

Artiklen fortsætter under billedetNicky bag sin gamle VW Golf med den orange kølersmæk, mens Bimse løber væk. Optagelserne er i fuld gang. Foto: Henrik R. Petersen 

- Er de ikke fra nordvest? Så kan de vel også godt overkomme at gå selv? Så kendte er de altså heller ikke, lød den nedslående besked fra produktionsholdet. Reelt var der også kun to-tre minutters gang til DR Byen, så værre var det ikke.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok