Nybyggerne-Lise taler ud om lynfødsel og forældrerolle
Lise og Michael vandt anden sæson af det populære TV 2-program "Nybyggerne".

Nybyggerne

Nybyggerne-Lise taler ud om lynfødsel og forældrerolle

I sidste uge blev Lise og Michael forældre til en lille søn, og de nyder allerede familielivet i fulde drag.

Den 29. december kom ‘Nybygger’-vinderne Lise Vandborg og Michael Stig Christensens lille søn til verden.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: "Robinson"-vinder er blevet single

Så snart veerne gik i gang, gav parret deres forældre besked, og så tog de kommende bedsteforældre ellers benene på nakken for at nå at komme frem til deres barnebarns ankomst.

– Jeg havde småveer i 20 timer, og så var jeg i aktiv fødsel i 5 timer, så det gik jo egentlig rigtig stærkt, da jeg kom i gang. Min søster – og selvfølgelig Michael – var med til hele fødslen, og så nåede min mor frem de sidste to-tre timer, så det var rart med god opbakning, fortæller Lise, som også var med til lidt af hendes søsters første fødsel.

– Det hele gik heldigvis, som det skulle, men det var godt nok hårdt. Det var dog ret “hurtigt overstået” for vi tog faktisk hjem allerede tre timer efter, jeg havde født lille “Vildsen”, fortsætter Lise, som endnu ikke vil afsløre sønnens rigtige navn.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-Stephanie har fået ny kæreste

‘Nybygger’-vinderne havde igår været forældre i en uge, og de nyder allerede den nye rolle – selvom det bestemt også er lidt af en omvæltning.

– Vi har det så dejligt, og “Vildsen” er simpelthen så sød. Han er lidt forkølet nu, så det er lidt synd, men ellers er alt, som det skal være. Han er bare helt perfekt. Her roder dog en del, og vi skal vænne os til den nye døgnrytme og sådan nogle ting, men sådan er det jo at blive forældre, forklarer Lise og tilføjer:

– Han ligner helt klart Michael mest. Det siger alle også. Han er en lille kopi af ham. Michael og jeg er også blevet tættere knyttet sammen, siden vi er blevet forældre. Vi har bare været i en baby-boble de sidste par dage, da vi først får familiebesøg igen i weekenden. Men det er også rart bare at have lidt tid sammen os tre.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Mor-Theresia fortæller om Rachels svære tid

Lise og Michael tager i næste uge til Jylland for at vise deres lille søn frem til oldeforældrene. Derefter skal vi forhåbentlig ikke vente længe, før lille “Vildsens” navn bliver afsløret.

Se billeder af de nybagte forældre og deres lille søn ved at klikke her.

Følg også parret på Instagram og deres blog.

LÆS OGSÅ: På optagelse med Amalie Dollerup: En kold dukkert

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder om de kendte og kongelige. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok